Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το προγραμματισμένο, για το σαββατοκύριακο 2-3 Φεβρουαρίου, Offroad TrackDay ακυρώνεται.

 Προσπαθούμε εδώ και μία βδομάδα να βελτιώσουμε τις συνθήκες στην πίστα των Σερρών αλλά ο καιρός δεν μας το επέτρεψε. Είχαμε τα χωματουργικά μηχανήματα σε αναμονή στον χώρο της πίστας (με οποιοδήποτε κόστος) αλλά κάθε μας προσπάθεια για μικρή ή μεγάλη επέμβαση έφερνε τα αντίθετα αποτελέσματα λόγω της λάσπης.

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους αναβάτες ιδανικές και κυρίως ασφαλείς συνθήκες προπόνησης ή διασκέδασης. Γι αυτό και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την πίστα του αυτοκινητοδρομίου γι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Είμαστε όμως σε ετοιμότητα, γι αυτό και τονίζουμε ότι η εκδήλωση αναβάλλεται και δεν ματαιώνεται. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βρούμε μια νέα ημερομηνία ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε αγωνιζόμενους και μη ένα νέο σαββατοκύριακο προπόνησης και ευχαρίστησης.

Με εκτίμηση
Serres Offroad Premio

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.