Πρόκειται για μια λανθάνουσα πληροφορία η συμμετοχή του Jeffrey Herlings στον τελευταίο γύρο του AMA Lucas Oil Pro Motocross στις 26 Αυγούστου στο Ironman.

jeffrey herlings

Όπως δήλωσε ο Davey Coombs της MX Sports Pro Racing, ο Herlings δεν ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί λόγο των διαφορετικών κανονισμών μεταξύ MXGP και AMA, που δεν του επιτρέπουν την συμμετοχή με την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα που αγωνίζεται στο MXGP. Η φήμες ήρθαν λόγο των δοκιμών που έκανε επί αμερικανικού εδάφους αλλά όλο αυτό αποτελεί μέρος της προετοιμασίας του για το USGP.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.