Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η φιλική εντούρο βόλτα στην Καλλιπεύκη ακυρώνεται.

Η Λέσχη Μοτοσυκλετών απο τις 8 Μαρτίου κατήγγειλε το αθλητικό αυτό γεγονός με νομοθεσία που προσβάλει κάθε είδους μηχανοκίνητου σε όποια οικολογικά ευαίσθητη περιοχή. Το κουτί της Πανδώρας όσον αφορά τον ορεινό μηχανοκίνητο αθλητισμό άνοιξε. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ να έρθουμε σε συνεννόηση για να χαμηλώσουν οι τόνοι και να μην δοθεί έκταση μεγάλη αλλά ήτανε αδύνατον.

Παρόλα αυτά έχουμε ξεκινήσει νόμιμες διαδικασίες μέσω του Δασαρχείου Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Τουρισμού μελλοντικά και υπό προϋποθέσεις να μπορέσει με κάποιον τρόπο να νομιμοποιηθεί και να επιτρέπετε σε όλους τους διοργανωτές. Παρακαλούμε τους διοργανωτές και λέσχες μηχανών και αυτοκινήτων να επικοινωνήσουν μαζί μας να αποκτήσουμε κοινή πορεία σε υπηρεσίες διότι αν από πολλές μεριές καταφθάνει ΕΝΑ μήνυμα δεν θα μπορέσουν να το αγνοήσουν.

Θα θέλαμε επίσης να τους ενημερώσουμε ότι πλέον οι Δασικές Υπηρεσίες δεν μπορούνε να αγνοήσουν τέτοια απόφαση που δώσανε σε εμάς και δεν έχει καμία σχέση ο σκοπός και της διοργανώτριας εταιρίας, φορέα ή λέσχης. Την απόφαση για λόγους ασφαλείας δεν μπορούμε να την ανακοινώσουμε δημόσια.

Τέλος θα σας παρακαλούσαμε να μην ανέβει κανένας επάνω στο βουνό διότι κλιμάκια της δασικής υπηρεσίας και της αστυνομίας θα κάνουν περιπολίες και εκτίθεστε σε αυτόφωρο.

Δεν στεναχωριόμαστε, οργανωνόμαστε και πάμε μπροστά με αργά και σταθερά βήματα όπως ξεκινήσαμε. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρεθεί η λύση διότι όλοι οι τοπικοί φορείς και υπηρεσίες θέλουνε πραγματικά να βοηθήσουν στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου και συνάμα της χώρας μας. Εις το επανιδείν !!!!!

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.