Σήμερα στις 7:00 μ.μ. ο Π.Σ.A.T. θα βραβεύσει τους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας που διακρίθηκαν εντός και εκτός συνόρων ανάμεσα τους θα είναι και ο εντεκάχρονος αναβάτης του motocross Aντώνης Σάγμαλης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα καλυφθεί ζωντανά από το novasports1.

Στις 6 Δεκεμβρίου στο γκαλά της FIM του Βελιγραδίου ο Αντώνης Σάγμαλης βραβεύθηκε για την τρίτη του θέση στο πρωτάθλημα Ανατολικής Ευρώπης.

10806209_643782019066306_2726672212702631307_n

Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη επιτυχίες και βραβεύσεις για τον 11χρονο Αντώνη. Συμπεριλήφθηκε στους top 32 αναβάτες της MX65 της Ευρώπη, 2ος στο πρωτάθλημα ΝοτιοΑνατολικής  Ευρώπης MX65, 3oς στο Βαλκανικό πρωτάθλημα MX65, 1ος στο πρωτάθλημα Bορείου Ελλάδος MX65, 2ος στο πανελλήνιος πρωτάθλημα MX65, αλλά οι βραβεύσεις και επιτυχίες του Αντώνη δεν σταματούν εκεί καθώς στις 15 Δεκεμβρίου θα τιμηθεί από την ένωση δημοσιογράφων σαν το μεγαλύτερο υποσχόμενο νέο αθλητή σε όλα τα μηχανοκίνητα αθλήματα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες φέτος.

10850865_759369600808581_1229683672_n

Ποιος είναι ο Αντώνης Σάγμαλης ? ο Αντώνης Σάγμαλης γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου του 2003 και κατοικεί μόνιμα μαζί με την οικογένεια του στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Η προσωπική του αγάπη καθώς και του πατέρα του τον οδήγησαν να ασχοληθεί ενεργά με τους αγώνες motocross.

Ο εντεκάχρονος Αντώνης είναι ένα σεμνό, ντροπαλό αλλά και πανέξυπνο παιδί που μπορεί να κατεβάζει τα μάτια του όταν μιλάει αλλά στις απαντήσεις του είναι διπλωμάτης και πολύ προσεκτικός. Ασχολείται μόλις τρία χρόνια με τους αγώνες motocross αλλά οι επιτυχίες του είναι είδη αρκετές.

Όλα ξεκίνησαν από κάποια video στο διαδίκτυο και η φλόγα έγινε πυρκαγιά όταν ο πατέρας του τον ρώτησε αν πραγματικά θα ήθελε να ασχοληθεί με τους αγώνες, φυσικά ο οχτάχρονος Αντώνης δεν αρνήθηκε την πρόκληση. Το 2012 έκανε μόνο ένα φιλικό αγώνα motocross στη Καλαμπάκα και είχε την ατυχία να σπάσει το χέρι του σε μια προπόνηση στην πίστα Λιτοχώρου, ο τραυματισμός του αυτός ανέβαλε την πρώτη του εμφάνιση σε επισήμους αγώνες.

Το 2013 είχε πλήρη εμπλοκή στους αγώνες Bορείου Eλλάδος και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην κατηγορία MX65. Οι αγωνιστικές του δραστηριότητες δεν σταμάτησαν εκεί καθώς συμμετείχε στο πανελλήνιο τελικό της MX65 καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση και σε κάποιους επιλεγμένους αγώνες του Βαλκανικού πρωταθλήματος μαζεύοντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Το 2014 πιο ώριμος οδηγικά και καλύτερα προπονημένος έχει μια πλήρη χρονιά εντός και εκτός συνόρων. Συμμετείχε στους αγώνες της περιφέρειας ΝοτιοAνατολικής Ευρώπης και κατάφερε να φτάσει στους top 32 αναβάτες της Ευρώπης στην κατηγορία MX65 αφού κατέλαβε την δεύτερη θέση στην περιφέρεια μας. Συμμετείχε και στους αγώνες του Βαλκανικού πρωταθλήματος της MX65 προσπαθώντας να κατακτήσει τον τίτλο. Όμως ο Αντώνης συνέχισε να αγωνίζεται και στους Ελληνικούς αγώνες κατακτώντας τον δεύτερο τίτλο του στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.. αλλά για δεύτερη φορά ήταν δεύτερος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Υποστηρικτές στις προσπάθειες του εκτός της οικογένειας του είναι οι:

MX SCHOOL ΜΕΡΕΜΕΤΣΑΚΗ
MOTOSTYL ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ
ΜΑΚΙΝΑ A.E
X-WHEELS ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΦΟI ΚΑΠΟΥΛΑ
CO-DRIVER ΜΑΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
3P ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ
ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΙΔΗΣ

Χορηγοί Επικοινωνίας: ENDURO-FIGHTER.GR  &  ZOOGLA.GR

10822562_759370027475205_894054821_n

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ MOTOCROSS Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΓΜΑΛΗΣ:

Έχοντας πρότυπα τους Cairoli και Villopoto από το παγκόσμιο, θα θέλε να μοιάσει και αν μπορέσει να ξεπεράσει τους Έλληνες Κουζή, Κοντολέτα, Τουρατζίδη και Αρβανίτη.

Παρακολουθεί αγώνες του Παγκόσμιου και του Αμερικάνικου motocross στο διαδίκτυο και ο πρώτος αναβάτης που τον κέρδισε με το στύλ του ήταν ο Αμερικάνος Αdam Cianciarulo που σε αυτόν οφείλεται και το αγαπημένο του νούμερο 192.

Σκέφτεται πάντα τον επόμενο αγώνα βάζει ψιλά τον πήχη και ονειρεύται. Οι παραστάσεις από τους αγώνες του εξωτερικού τον βάζουν σε σκέψεις και του δημιουργούν ερωτήματα όταν είναι να συμμετάσχει σε Ελληνικούς αγώνες καθώς υπάρχει περιορισμένη προβολή, λίγοι θεατές και μέτριες διοργανώσεις χωρίς ανταγωνισμό. Ελπίζει του χρόνου ότι η δέσμευση της ομοσπονδίας θα γίνει πράξη με τις κατηγορίες MX65 και ΜΧ85 να επιστρέφουν στο πανελλήνιο.

Η μέρα του είναι γεμάτη και κουραστική καθώς συνδυάζει σχολειό φροντιστήρια και προπόνηση. Μπορεί ο χρόνος που έχει να παίξει με τους φίλους του να είναι λίγος , οι φίλοι όμως τον αγαπούν και είναι περήφανοι με τις επιτυχίες του. Του αρέσουν γενικά τα extreme σπορ θέλοντας να συμμετέχει κάποτε και σε αγώνες downhill, με το ποδήλατο που είναι η δεύτερη μεγάλη του αγάπη .

Η σχέση του με τον προπονητή του Μενέλαο Μερεμετσάκη που περνούν πολλές ώρες μαζί την εβδομάδα είναι φιλική καθώς εκτός από προπονητή τον σέβεται και σαν αναβάτη. Ο Μενέλαος Μερετσάκης με το mx school Μερεμετσάκη ήταν δίπλα του από τα πρώτα βήματα του στο χώρο, αρωγός και υποστηρικτής, αναλαμβάνοντας να του διδάξει τα μυστικά του motocross με στόχο να τον κάνει έναν ολοκληρωμένο αναβάτη που θα πρωταγωνιστεί σε όλες τις πίστες. Έχει εξαιρετικά φιλικές σχέσεις με τους υπόλοιπους Έλληνες αναβάτες της mx65 και mx85 και ειδικότερα με τους Γιώργο Καρυώτη, άγγελο Βογιατζή και Δημήτρη Καλαθά που προπονούνται μαζί και που έχουν κάνει και πολλά ταξίδια εκτός Ελλάδας.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.