Ο πρώην πρωταθλητής της Αυστραλίας Matt Moss δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί μέχρι το 2020, αφού η Αυστραλιανή Υπηρεσία Αθλητισμού για την καταπολέμηση της φαρμακοδιέγερσης (ASADA) αναγνώρισε την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου (CAS) να του επιβάλει κυρώσεις για την παρουσία και χρήση απαγορευμένης ουσίας.

matt mos

Ο Moss ελέγχθηκε σε έναν γύρο του αυστραλιανού εθνικού πρωταθλήματος τον Ιούλιο του 2016. Το δείγμα του αναλύθηκε στο εργαστήριο Αυστραλιανών Αθλητικών Φαρμάκων όπου ανίχνευσε την ουσία Ostarine και των μεταβολιτών του.

Το Ostarine, το οποίο απαγορεύεται από όλα τα αθλήματα, δεν έχει ακόμη εγκριθεί για ανθρώπινη χρήση στην Αυστραλία, εκτός από πειραματικούς ερευνητικούς σκοπούς.

Ως αποτέλεσμα της απόφασης CAS, ο Moss έλαβε τετραετή απαγόρευση με ημερομηνία 15 Ιουλίου 2016 για να λογοδοτήσει για το χρόνο που επιδόθηκε στο πλαίσιο προσωρινής αναστολής. Έχει επίσης αποκλειστεί από οποιαδήποτε αποτελέσματα από την ημερομηνία λήψης του δείγματος και πρέπει να παραδώσει τα τρόπαια και τα έπαθλα.

Η απαγόρευση σημαίνει ότι η Moss δεν θα μπορεί να συμμετάσχει, ως αθλητής ή υποστηρικτικό πρόσωπο, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που έχει υιοθετήσει μια αντι-ντόπινγκ πολιτική του Παγκόσμιου Οργανισμού κατά του ντόπινγκ μέχρι τις 15 Ιουλίου 2020.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.