Με μία ακόμα νίκη έχοντας το απόλυτο στην κατηγορία Ε2 τελείωσε ο πέμπτος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος enduro που πραγματοποιήθηκε στην Καρυά Αργολίδας για τον Αλέξη Ζώρα.

Ο αναβάτης της ΚΤΜ πήρε τη νίκη στην κατηγορία Ε2 κάνοντας το πέντε στα πέντε, δίχως να απειληθεί καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, και οδεύει σταθερά προς τον τίτλο της κατηγορίας. Μετά τα πρώτα περάσματα προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό για την γενική κατάταξη. Τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του, και έχοντας 2 πτώσεις στα δεύτερα περάσματα, τον υποχρέωσαν να οδηγήσει σε ποιο ασφαλείς ρυθμούς μη έχοντας κάποιο τραυματισμό. Παρά τα προβλήματα, εντός και εκτός αγώνα κατάφερε να είναι τρίτος στη Γενική κατάταξη του αγώνα και δεύτερος στη βαθμολογία της ΕnduroGP.

Ζώρας: Σε ένα αγώνα με πολλά προβλήματα οργανωτικά, κατάφερα και πήρα ακόμα μία νίκη στην κατηγορία μου. Για την γενική κατάταξη προτίμησα να μην πιέσω και να οδηγήσω με ασφάλεια. Είχα 2 πτώσεις στον δεύτερο γύρο και ήμουν προβληματισμένος με τις ρυθμίσεις των αναρτήσεων της μοτοσυκλέτα μου που δεν μπόρεσα να βρω. Απλά θα ήθελα να τονίσω σαν αναβάτης, πώς κάποιοι θα πρέπει να σέβονται τον κόπο των άλλων. Εγώ προσωπικά αν ξανά αντιμετωπίσω σε αγώνα πανελληνίου τέτοιο ( μπάχαλο ) δεν θα συμμετέχω. Και παρακαλώ όλους τους συναθλητές μου να κάνουν το ίδιο.  Δεν είναι εικόνα αυτή που αντιπροσωπεύει τους καλύτερους αναβάτες enduro της Ελλάδας, απο τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο. Ελπίζω να ήταν ένα μάθημα για όλους μας αυτό το Σαββατοκύριακο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους και τις εταιρίες:

ΚΤΜ SEE
MICHELIN
MOTO MARKET
MOTOREX
AMANATIADIS
Μ.Α.Σ.Τ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.