Οι αγώνες είναι τρόπος ζωής και τόπος συναντήσεις για το moto team Συμεωνίδης που μετρώντας τέσσερις δεκαετίες ζωής με εμπειρία και γνώση στο χορό των δυο τροχών, βρίσκετε πάντα στο πλευρό του Έλληνα of-road αναβάτη.

moto ream symewnidhs

Για το 2015 στηρίζει την προσπάθεια των αθλητών, το Μοtο Τeam Συμεωνίδης και η SPECTRO OIL:

Γιώργος Σιάχος #757 από το Μεσολόγγι στην κατηγορία ΜΧ2 του πανελληνίου πρωταθλήματος MOTOCROSS και στο πρωτάθλημα νοτίου με ΚΤΜ 250SX-F.

Νίκος Δεμερδεσλής #98 από τη Χρυσούπολη Καβάλας στην κατηγορία ΜΧ2Τ του πανελλήνιου πρωταθλήματος MOTOCROSS και πρωτάθλημα βορείου με KTM 125SX.

Φώτης Κόλλιας #99 από τα Βάγια Βοιωτίας στην κατηγορία ΜΧ2Τ του πανελλήνιου πρωταθλήματος MOTOCROSS και πρωτάθλημα νοτίου με Yamaha 125 YZ.

Κωνσταντίνος Τσιάτσιος #411 από τη Λάρισα στην κατηγορία ΜΧ1 του πανελλήνιου πρωταθλήματος MOTOCROSS και πρωτάθλημα βορείου με KTM 350 SX‑F.

Βασίλης Πλιάτσικας #318 από την Ελασσόνα στην κατηγορία ΜΧ1 του πανελλήνιου πρωταθλήματος MOTOCROSS και πρωτάθλημα βορείου με Honda 450 CRF.

Χρήστος Τομαράς #110 από το Μεσολόγγι στην κατηγορία OPEN του πανελλήνιου πρωταθλήματος MOTOCROSS και πρωτάθλημα νοτίου με KTM 450 SX-F.

Άγγελος Συμεωνίδης #32 από την Καβάλα στην κατηγορία ΜΧ1 του πρωταθλήματος MOTOCROSS Βορείου Ελλάδος και στη S2 του πρωταθλήματος SCRAMBLE Αν.Μακεδονίας και Θράκης με KTM 300 EXC και KTM 450 SX-F.

Καλή επιτυχία σε όλους τους αναβάτες, με τα καλύτερα αποτελέσματα και χωρίς τραυματισμούς.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.