Η αγωνιστική ομάδα της ΜΑΚΙΝΑ συμμετείχε στον 3ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος enduro και στο 2ο αγώνα enduro Β.Ελλάδος που διεξήχθη στη Βέροια την Κυριακή στις 27/4. Κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες (βροχές όλη την προηγούμενη εβδομάδα) η ΛΕ.ΜΟ.Β έστησε ένα πραγματικό αγώνα enduro δίνοντας την ευκαιρία σε ομάδες και αθλητές να τεστάρουν τις δυνάμεις τους.
 Τα αποτελέσματα των αθλητών μας είναι:
Μανώλης Νανάκος            5ος ΕS Π.Π.Ε
Γιώργος Θεοδωρίδης       1ος Ε1 Π.Β.Ε
Βασίλης Καλοχωρίδης     3ος Ε1 Π.Β.Ε
Παναγιώτης Μπαλάσης   2ος Ε2 Π.Β.Ε
Δημήτρης Τσακατσώνης 1ος Ε3 Π.Β.Ε
Δημήτρης Ματσιάτσιος   1ος ΕJ Π.Β.ΕIMG_20140428_225133
Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας DUNLOP-OK WHEEL-PRO BIKE-SMILE MARKETS-MANITOY-MOTOREX και όλους όσους μας βοήθησαν.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη ΛΕ.ΜΟ.Β για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενεία της!!!! Της ευχόμαστε του χρόνου να αναλάβει και έναν αγώνα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.Η ΜΑΚΙΝΑ θα είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια!!!
IMG_20140428_225029
IMG_20140427_182312_1
IMG_20140428_225108
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.