Προ.scrable ΕΛΙΔ4Με τους καλύτερους, δυνατόν, οιωνούς ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στη Λέσβο < Μυτιλήνη >. Η πολυέμπειρη Ε.ΔΙ.Λεσβου έστησε έναν άψογο αγώνα SCRABLE που απόλαυσαν οι αθλητές και παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές, με κομμένη την ανάσα. 21 αθλητές πήραν μέρος οι οποίοι, κάτω από ένα καταπληκτικό καιρό, πάλεψαν για την διάκριση και την τελική νίκη χειροκροτούμενοι συνεχώς από τους θεατές.

Στην κατηγορία S1 o μοτοκροσέρ ΧΑΣΑΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ οδηγώντας με ένα θεαματικό τρόπο το ΚΤΜ πήρε την πρώτη θέση ενώ στη δεύτερη θέση τον ακλούθησε ένας άλλος και πολλά υποσχόμενος μοτοκροσέρ ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΙΤΑΚΤΣΗΣ με Honda. Την τρίτη θέση πήρε ο πρωτοεμφανιζόμενος αθλητής από το Πλωμάρι Λέσβου ΚΟΥΤΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ με Kawasaki δείχνοντας στοιχεία ότι μπορεί να πάει αρκετά ψηλά. Την τέταρτη θέση πήρε ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ με Kawasaki, την πέμπτη θέση άλλος ένας πρωτοεμφανιζόμενος ο ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και την έκτη ο αθλητής τις ΕΔΙΛ από την Χίο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με YAMAHA

Στην κατηγορία S2 τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα πρώτος και με μεγάλη διαφορά ήταν ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΒΙΝΤΕΡΙΚΟΣ με ΚΤΜ αποδεικνύοντας ότι είναι ο καλύτερος αθλητής αυτή τη στιγμή στο νησί μας, δεύτερος ο ΜΠΑΓΙΑΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ με ΚΤΜ πολύ δυναμικός με συνεχή άνοδο. Τρίτος ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ με YAMAHA από τη Χίο πολύ δυνατός αθλητής. Τέταρτος ο ΜΑΚΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ με ΚΤΜ παρά πολύ σταθερός και φινετσάτος οδηγός. Πέμπτος ο ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με ΚΤΜ που παρά την αποχή του τα τελευταία χρόνια, έδειξε ότι ακόμα είναι μέσα στο παιχνίδι. Στην έκτη θέση ο πάντα σταθερός και δυναμικός ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με ΚΤΜ.

Πρώτος γενικής ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΒΙΝΤΕΡΙΚΟΣ, δεύτερος ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και τρίτος ο ΜΠΑΓΙΑΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.