Ακόμη αβέβαιη είναι η συμμετοχή του James Stewart στον τρίτο γύρο του Monster Energy ΑΜΑ motocross, Anaheim 2 αυτό το Σαββατοκύριακο.

james stewart

O Stewart εξακολουθεί να υποφέρει από τη διάσειση, εξαιτίας της πτώσης του στον αγώνα του Anaheim 1,  μετά την επαφή που είχε με τον Dungey. Παρά το Ιατρικό ok που πήρε για τον αγώνα στο Σαν Ντιέγκο, δεν πήρε εκκίνηση. Στο Anaheim 2, ο Stewart αξιολογείτε κάθε μέρα και μόνο αν είναι απολύτως έτοιμος, θα είναι στην μπάρα εκκίνησης.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.