ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΧ WOMEN – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με σκοπό τη δημιουργία κατηγορίας MXW στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, θα επιθυμούσαμε να ενημερωθούμε από τα ενδιαφερόμενα μέλη – αθλήτριες και στο email motocross@amotoe.gr, την πρόθεση συμμετοχής στην κατηγορία.

Πρόθεση μας είναι εκτός από την συμμετοχή της νέας κατηγορίας σε  ορισμένους από τους αγώνες για το ΠΠΜΧ 2019, να δούμε (όσο είναι δυνατόν) τη δυναμική της με τη συμμετοχή της στους αγώνες για τα πρωταθλήματα Νότιας και Βόρειας Ελλάδας στις 18/11/2018.

Με εκτίμηση
Η Επιτροπή Motocross & SuperMoto

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.