Ανακοίνωση σχετικά με την Κάρτα Υγείας Αθλητή

Με βάση τον Νόμο 4479/2017 η “Κάρτα Υγείας Αθλητή” προσκομίζεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στη γραμματεία ή στον αρμόδιο Πρόεδρο Συμβουλίου Αγωνοδικών, σε κάθε είδους αθλητικής εκδήλωσης αγωνιστικού χαρακτήρα και είναι  βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή του αθλητή στον αγώνα.

Η διαδικασία έκδοσης είναι η ακόλουθη:

1.            Κάνουμε εισαγωγή στο σύστημα με τους κωδικούς του σωματείου

2.            Ανοίγουμε τη καρτέλα του αθλητή

3.            Προς τα κάτω και δεξιά υπάρχει του κουμπί «Εκτύπωση κάρτας υγείας», το επιλέγουμε και εμφανίζεται η προεπισκόπηση στην οθόνη

4.            Σε αυτή την σελίδα επάνω και αριστερά υπάρχει ένας εκτυπωτής, τον επιλέγουμε και γίνεται η εκτύπωση.

 

Η “Κάρτα Υγείας Αθλητή” θεωρείται από ιατρό καρδιολόγο και ισχύει για ένα έτος. –ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΑΜΚΑ-.Ο αθλητής, ο οποίος δεν επιδείξει την κάρτα του, δεν δύναται να συμμετάσχει στον αγώνα, γι αυτό, παρακαλούμε, ενημερώστε όλους τους αθλητές σας, να επικοινωνήσουν με τα σωματεία όπου είναι εγγεγραμμένοι, ώστε να παραλάβουν τις κάρτες τους.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.