Μετά από δημοσιεύσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, συνεντεύξεις τύπου  αλλά και καταγγελίες, το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ, θα ήθελε να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο για τα κάτωθι:

Τα κατώτατα ηλικιακά όρια των προκηρυγμένων/αδειοδοτημένων από την Ομοσπονδία αγώνων είναι τα 8 έτη.

Οι σχετικές προκηρύξεις βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας και τα σωματεία που διοργανώνουν αγώνες είναι ενημερωμένα γι αυτά τα ηλικιακά όρια.

Όποιο από τα σωματεία μας ενδιαφέρεται να διοργανώσει αγώνα, γνωρίζει ότι πρέπει να εναρμονίσει τα όρια ηλικίας, με αυτά που το ΔΣ της Ομοσπονδίας έχει εδώ και χρόνια ψηφίσει.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ, όσο και οι Επιτροπές Αθλημάτων, είναι εδώ να συνδράμουν στην επίλυση όποιων θεμάτων προκύπτουν.

Από το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.