Η Sherco επισημοποίησε και ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον νεαρό Παγκόσμιος Πρωταθλητής Νέων του 2018 Matteo Cavallo για τη σεζόν του 2019.

O εικοσιτετράχρονος Ιταλός αναβάτης θα συμμετέχει στην ομάδα Azzalin και θα αγωνιστεί με τετράχρονο Sherco 300 στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα EnduroGP, καλύπτοντας το κενό που άφησε στην ομάδα ο Αυστραλός Matt Phillips.

Matteo Cavallo: “Είμαι πολύ ευτυχής που υπογράφω την πρώτη μου σύμβαση ως επίσημος οδηγός. Είναι τιμή να συμμετάσχω στην ομάδα του Fabrizio Azzalin που είναι ένας θρύλος του Enduro και πάνω απ ‘όλα, ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο χώρο. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός στην καριέρα μου. Θέλουμε δουλειά για να έχουμε μια υπέροχη χρονιά με το καινούργιο μοντέλο της εταιρίας.

Fabrizio Azzalin: «Ψάχναμε για έναν νεαρό οδηγό με καλές προοπτικές. Ο Matteo είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Νέων και θα μπορούσαμε να ελπίζουμε για το καλύτερο. Τον ήθελα στην ομάδα και μετά από συζητήσεις με τον Τomas Teissier (Γενικός Διευθυντής) και την Jordan Curvalle (Ομάδα Διευθυντής), όλοι συμφωνήσαμε ότι ο Matteo ήταν η καλύτερη επιλογή για εμάς. Το 2019 θα έχουμε μια ομάδα νεαρών και πολλά υποσχόμενων αναβατών. Κατασκευάζουμε τους μελλοντικούς μας παγκόσμιους πρωταθλητές. Ο Matteo θα κάνει το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία και ο στόχος είναι να είναι ανταγωνιστικός άμεσα ώστε να τον φέρει στο βάθρο».

Jordan Curvalle: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας τον Matteo. Είναι ένας πολύ σκληρός εργάτης και νέος οδηγός που στοχεύει ψηλά. Μαζί με τον Fabrizio είμαστε ευτυχείς που έχουμε έναν από τους πιο ελπιδοφόρους νέους Ιταλούς οδηγούς. Θα συνεργαστούμε μαζί του για να τον βοηθήσουμε να γίνει ένας εξαιρετικός οδηγός. “

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.