8ο TRAIL RIDE | ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Γιορτινά Λασπονυχτοπερπατήματα!

O θεσμός των Φιλικών Trail Ride για το 2014 θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στις 20 Δεκεμβρίου με ένα μικρό, ζουμερό και νυχτερινό Trail Ride!

60-70 χιλιόμετρα θα είναι αρκετά στα πέριξ των… Βορείων προαστίων, και καθώς η εκκίνηση θα δοθεί μετά τις 17:00, τα φώτα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πλοήγηση!

Σημείο αφετηρίας θα είναι το Κρυονέρι, όπως και σημείο τερματισμού, όπου θα καταλήξουμε για φαγοπότι και Party, να χαιρετιστούμε και να αλληλοευχηθούμε ενόψει χριστουγεννιάτικων διακοπών, και φυσικά να πούμε τα σχέδιά μας –αγωνιστικά ή μη- για του χρόνου.

Ντυθείτε καλά, ανάψτε τα φώτα σας, και ελάτε σε ένα ξεχωριστό και μοναδικό Trail Ride με ιδιαίτερη κατάληξη!

Στο παράβολο συμμετοχής, συμπεριλαμβάνεται και το φαγητό! Τα ποτά δικά σας!

Στην αφετηρία μπορείτε να αφήσετε τσάντα με ρούχα για να αλλάξετε στο τέρμα.

Τέλος, πριν το χορό, θα βραβεύσουμε τις καλύτερες παρουσίες της βόλτας, και θα κληρώσουμε δώρα από τους χορηγούς μας!

Η νύχτα προβλέπεται μεγάλη! Από κάθε άποψη!

Να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν τον όμορφο θεσμό που έχει εδώ και χρόνια θεσπίσει το Off Road Team, όπως την My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, την Michelin την Aurora Rally Equipment, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

excelΔηλώσεις συμμετοχών: moto quad | 4×4 | bike

Για περισσότερα  offroadteam.gr

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.