8 enduro adventure αφισσαΗ ώρα της μεγάλης συνάντησης έφτασε και στο τέλος της εβδομάδος ετοιμαζόμαστε για καθιερωμένο μας  ραντεβού   για 8ο συνεχόμενο χρόνο της διοργάνωσης, Enduro Adventure A.M.O.Λ.
 Η αντοχή, οι δεξιότητες και το αθλητικό πείσμα γίνονται τα μέσα και ένα  ταξίδι με φόντο   τα ομορφότερα  αισθήματα  της φύσης.

Έτσι και φέτος 28 Φεβρουαρίου 2016 θα βρεθούμε μαζί, εκεί, στα γνωστά μονοπάτια του ΛΑΓΚΑΔΑ, ντυμένα αυτή την εποχή σ’ άλλα χρώματα για το 8ο Enduro Adventure όπως έχουμε συνηθίσει στα μέλη της οικογένειας του Εnduro-MX θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια γρήγορη αλλα και απαιτητική διαδρομή.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Η διαδρομή είναι 75 χλμ με το ενενήντα τοις εκατό (90%) μονοπάτια, κάποια απο αυτά απάτητα με επιλογή Hard-hobby, Βοήθειες δεν θα υπάρχουν oπότε καλό θα ήταν, όσοι επιλέξετε τα hard κομμάτια να μπαίνετε κατά ομάδες, ωστόσο θα υπάρχουν αρκετά άτομα-σκούπες διασκορπισμένα μέσα στη διαδρομή όπου θα βοηθήσουν εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα η κάποιο κόλλημα.

Οι αναβάτες θα πρέπει να φέρουνε πλήρης εξοπλισμό ΜΧ-Enduro και καλά Λάστιχα για πιο ξεκούραστη οδήγηση στα δύσκολα τερέν.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Κυριακή απο τις 08:00 π.μ εώς και τις 11:00 π.μ.
Οι αναβάτες πρέπει να συμπληρώσουνε την υπεύθυνη δήλωση για να μπορούνε να λάβουνε μέρος στην βόλτα.
Η Τιμή είναι 20€ και θα δωθεί αναμνηστικό T-shirt με τα λογότυπα του 8 ENDURO ADVENTURE.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Η εκκίνηση θα γίνει απο την κεντρική πλατεία Χρυσαυγής στις 10:30 π.μ όπου θα είναι και ο τερματισμός. Ωστόσο η εκκίνηση θα γίνει κατά ομάδες με διαφορά χρόνου μεταξύ τους για να μην υπάρξει συμφόρηση στα μονοπάτια.


ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ
Ο ανεφοδιασμός θα γίνει στα 45 χλμ της διαδρομής όπου θα δωθεί νερό -παστέλι-φρούτο σε όλους! Μην ξεχάσετε να δώσετε το μπετόνι σας στο αυτοκίνητο του ανεφοδιασμού αλλα και να το πάρετε ξανά.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
Θα έχουμε παρουσίαση των μοντέλων 2016 
 KTM απο το κατάστημα ΜΑΚΙΝΑ center
Husqvarna 2016 απο το κατάστημα  Motoaction

Και επειδή Σεβόμαστε την φύση και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ΒΟΗΘΑΜΕ αν δούμε κάποιον να έχει τραυματιστεί ή έχει πάρει λάθος διαδρομή και δεν εγκαταλείπουμε το event χωρίς να ενημερώσουμε πρώτα την διοργάνωση.

Μαζί μας όπως και σε κάθε εκδήλωση μας θα ειναι Οι Καλοί Σαμαρείτες .

Πληρ: Γιάννης-6970088552 Στέλιος-6944155570
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.