Οι διοργανωτές του Rally Dakar επιβεβαίωσαν το θάνατο του 63χρονου θεατή κατά τη διάρκεια του έβδομου σταδίου το Σάββατο μεταξύ του Uyuni της  Βολιβία και Salta της Αργεντινής μετά από σύγκρουση με το όχημα του Γάλλου συμμετέχοντα, Lionel Baud.

dakar-2016-etapa-7-fallece-un-espectador-arrollado-por-el-frances-lionel-baud-201625219_1

Το 38ο Rally Dakar δεν κατάφερε να αποφύγει τη τραγική μοίρα των προηγούμενων διοργανώσεων καθώς ένας 63χρονος θεατής σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της έβδομης ειδικής διαδρομής. Ο Βολιβιανός χτυπήθηκε από τον Γάλλο, Lionel Baud.

«Το ιατρικό επιτελείο δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα περισσότερο από το να επιβεβαιώσει, δυστυχώς, το θάνατο του θεατή», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.