Από ότι όλα δείχνουν δεν θα υπάρχει ελληνικός αγώνας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα EnduroGP ούτε και το 2018, καθώς λίγες μέρες έχουν μείνει ακόμη ώστε κάποιο Ελληνικό σωματείο ή λέσχη να μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον για την διοργάνωση αγώνα.

ewc logo

Η ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων λήγει στη 31 Ιανουαρίου και αν και αρχικά υπήρχαν κάποιες λέσχες που ενδιαφέρθηκαν, δεν υπάρχει ακόμα κάποια ολοκληρωμένη πρόταση. Η χώρα μας βρίσκετε σε οικονομική κρίση με τις απαιτήσεις για την διοργάνωση αγώνα ΕnduroGP να έχουν ανεβεί, το παράβολο και τα έξοδα όμως δεν είναι απαγορευτικά ώστε να υπάρχει και πάλι ελληνικός αγώνας στο παγκόσμιο ημερολόγιο. Φτηνότερη λύση και σαφώς πιο κοντά στην Ελληνική πραγματικότητα των αγώνων, είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που οι αιτήσεις λήγουν στις αρχές καλοκαιριού. Χαμηλότερο παράβολο, αρκετές συμμετοχές που μπορεί να γίνει παράλληλα με κάποιον διήμερο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος, αλλά πολύ περιορισμένος αριθμός αγώνων καθώς στο πρωτάθλημα υπάρχουν μόνο τέσσερις αγώνες.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.