Ο έβδομος και τελευταίος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross πραγματοποιείτε αυτο το Σαββατοκύριακο στην πίστα Νέα Γωνιά στη Χαλκιδική με τις συμμετοχές να είναι ελάχιστες για τον θεσμό, η απουσία των αναβατών απο τη Νότια Ελλάδα να είναι αισθητή, και τον Michael Ivanov να δίνει το παρόν απο τη Βουλγαρία. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα.

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ1

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ2

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ2t

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ85

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ65

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧopen

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧsenior

Αποτελέσματα κατηγορίας Quad

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.