Μπορεί στις περισσότερες κατηγορίες να έχουν αναδειχθεί οι πρωταθλητές για την φετινή χρονιά και οι συμμετοχές να είναι μόνο 33 αλλά και ο τελευταίος αγώνας αναμένεται να προσφέρει έντονες συγκινήσεις καθώς ο τίτλος στην γενική είναι ανοιχτός με μόλις τρεις βαθμούς να χωρίζουν τους Βασίλη Σιαφαρίκα και Γιάννη Παυλίδη.

Αν και οι αναβάτες από τα Γρεβενά έχουν το μεγαλύτερο κίνητρο δεν θα είναι μόνοι καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν πολλούς αξιόλογους αναβάτες που θα θελήσουν να κλείσουν την χρονιά με μια πολύ καλή εμφάνιση.

Ο Τρικαλινός Αλέξης Ζώρας ήταν ο μόνος που κατάφερε να σπάσει το σερί των δυο αναβατών του M.Ο.Γ και έδειξε στο τελευταίο αγώνα του Βορείου Ελλάδος ότι παραμένει η μεγαλύτερη απειλή τους έχοντας κάποιες πιθανότητες να κατάκτηση τον τίτλο στην γενική και την E1, γνωρίζοντας όμως ότι τα πράγματα είναι δύσκολα γι αυτόν καθώς δεν εξαρτάται μόνο από την προσωπική του απόδοση. Ικανότατοι οι Δημήτρης Βαγγελάκος, Παναγιώτης Κακολύρη και Γιάννης Τρίγκας μπορούν να φέρουν αναστάτωση, καθώς θα βρεθούν σε πιο γνώριμα μέρη. Η πιο ανοιχτή κατηγορία είναι η Ε2 με τους Γιώργο Κοινωνά και Μιχάλη Ντουζένη να βρίσκονται πίσω από τους Βαγγελάκο και Τρίγκα, θέλοντας να κλείσουν την χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα, ενώ για την πέμπτη και έκτη θέση οι Γιώργος Θεοδωρίδης, Λευτέρης Πανέτης και Μιχάλης Κόπανος θα δώσουν την δική τους μάχη. Ψιλά θα προσπαθήσουν να βρεθούν και ο Αρτέμης Σφιναρολάκης με τον Γιάννη Χασάπη καθώς ο ένας έρχεται από την καλύτερη φετινή του επίδοση ενώ ο Μυτιληνιός έχει αποδείξει ότι στο συγκεκριμένο αγώνα κινείται ταχύτατα. Η Ε3 έχει μόνο τρεις συμμετοχές με τον ποιοτικό Χρήστο Παπαθεοδώρου και τον Νίκο Βασιλείου από την Πάργα να έχουν σίγουρα διαφορετικό προσανατολισμό κυνηγώντας θέσεις στην γενική. Ο Δημήτρης Μπάκας ίσως στην τελευταία του εμφάνιση στην JUNIOR θα προσπαθήσει να δείξει πτυχές του ταλέντου του μήπως και βρει κάποιον υποστηρικτή για την επόμενη χρονιά. Στην ES μπορεί να λείπει ο πρωταθλητής Θανάσης Γκαγκανάτσιος αλλά σίγουρα αναμένεται ένας πολύ δυνατός αγώνας με τέσσερις δυνατούς αναβάτες να έχουν τις ικανότητες να κυνηγήσουν την νίκη, Δημόπουλος, Μιμικός, Νικολάου ή Παπαδημητρίου? Στις υπάρχουσες συμμετοχές θα προστεθούν και οι αναβάτες του νοτίου που η αρχική ανακοίνωση χρήσεις οικολογικών ελαστικών έφερε αναστάτωση και διαμαρτυρίες με τον ειδικό κανονισμό τελικά να αλλάζει με την υποχρεωτική χρήση να μεταφέρεται στον πρώτο αγώνα της επόμενης χρονιάς.

e1 e2 e3

Για τον ειδικό κανονισμό του αγώνα Εδώ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.