Σε ένα φιλικό που τα είχε όλα είχαμε δυο γυναικείες παρουσίες που απέδειξαν ότι αντέχουν στα δύσκολα. θυμηθήκαμε παλαιότερα μοντέλα καθώς μερικοί αναβάτες είναι πιστοί σε άλλες εποχές αλλά και κάποιοι άλλοι προτίμησαν να κάνουν κάποιες αλλαγές με γούστο. Στην ανηφόρα του ανεφοδιασμού αρκετοί είχαν κέφια και αρκέστηκαν σε ακροβατικές επιδείξεις.

4

6

2

1

3

5

lemothe 4

lemothe 3

lemothe 2

7

8

Φωτογραφικό υλικό: Parts1Parts2Parts3Parts4Parts5

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.