Για 7η Συνεχόμενη χρονιά, χάρη στην δική σας υποστήριξη πραγματοποιείται το 7ο φιλικό enduro ΚΑΚΚΑΒΟΣ.

Μία διαδρομή με πολλά καινούρια μονοπάτια για απαιτητικούς εντουράδες. Η διαδρομή είναι 70 Χιλ. με κομμάτια PRO και NORMAL. Στα μέσα περίπου της διαδρομής θα υπάρχει ο ανεφοδιασμός με κρουασάν και νερό.

Η συμμετοχή είναι 10 Ευρώμε αναμνηστικό.

Ο χώρος εκκίνησης (10:30) και τερματισμού θα είναι στην πλατεία Μ.ΠΑΝΑΓΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ). Εκεί κοντά θα είναι και ο χώρος πάρκινγκ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΥΡΑΔΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 6948605865 ΓΙΑΝΝΗΣ

7o filiko kakkabos

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.