Με τριακόσιους αναβάτες από όλη την Μακεδονία διοργανώθηκε το έβδομο φιλικό enduro της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Θέρμης την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

lemothe 3

Αναβάτες από την Θεσσαλονίκη, τους γύρω νομούς αλλά και από την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα, την Δράμα, την Κοζάνη, την Νάουσα, την Θεσσαλία, τα Γρεβενά αλλά και 18 αναβάτες από την γειτονική Βουλγαρία μαζεύτηκαν στην πρώτη φιλική συνάντηση της χρονιάς που έγινε με κέντρο την Νέα Ραιδεστό.

Με ευχές και πειράγματα ξεκίνησε η μέρα πριν οι αναβάτες ξεκινήσουν να περιπλανώνται σε μια πολύ όμορφη διαδρομή αρκετά απαιτητική σχεδιασμένη για την διασκέδαση τους. Το hill-climb του ανεφοδιασμού έκλεψε την παράσταση με πολλούς αναβάτες να προσπαθούν να φτάσουν στην κορυφή, κάποιοι τα κατάφεραν ενώ κάποιοι άλλοι έφτασαν πολύ κοντά σε ένα ευχάριστο παιχνίδι για όλους.

Το μεσημέρι οι παλιοί του χώρου της βόρειας Ελλάδας ΜΟ.ΛΕ.ΤΑ.ΣΑ έστησαν ένα μακρύ τραπέζι προσκαλώντας όλους στην κοπή της πίτας τους, αλλά και σε οινοποσία με την συνοδεία μερακλίδικων μεζέδων.

Επόμενο ραντεβού όλων, το 8ο ADVENTURE στο Λαγκαδά από τον Α.Μ.Ο.Λ.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ.

lemothe 2

lemothe 1

lemothe 6

lemothe 4

lemothe 5

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.