Ο έκτος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Μεγαλόπολης με μεγάλες μάχες σε όλες τις κατηγορίες, θέαμα αλλά και κάποιες άσχημες στιγμές. Μεγάλοι νικητές οι Κουζής Παναγιώτης στην ΜΧ1, Λυρίου Νίκος στην ΜΧ2, Ανδρέας Ανδρέου στην ΜΧ2t, Σάββας Σάββας στην ΜΧOpen, Κανάκης Μάριος στην ΜΧ85, Φωτάκης Σωτήρης στην ΜΧ65, Τριανταφύλλου Βασίλης στα Quad και Τσέλας Κωνσταντίνος στα Quad B. 

Άτυχος στάθηκε ο αναβάτης Αλεξάκης Αλέξανδρος στην κατηγορία ΜΧ2 όπου κατά την διάρκεια του πρώτου σκέλους σε ένα άλμα του έσβησε η μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα να έχει μία άσχημη πτώση.  Το σκέλος διακόπηκε με κόκκινη σημαία, με τον αναβάτη να μεταφέρετε με ασθενοφόρο για περαιτέρω εξετάσεις, οι υπόλοιποι αναβάτες πήραν τερματισμό με τις θέσεις που είχαν. Να ευχηθούμε στον Αλέξανδρο Αλεξάκη περαστικά.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα.

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ1

Σύνολο ημέρας

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ2

Σύνολο ημέρας

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ2t

Σύνολο ημέρας

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧopen

Σύνολο ημέρας

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ85

Β’ Σκέλος σε Αναμονή …………..

Σύνολο ημέρας

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ65

Σύνολο ημέρας

Αποτελέσματα κατηγορίας Quad

Σύνολο ημέρας

Αποτελέσματα κατηγορίας Quad B

Σύνολο ημέρας

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.