Σήμερα πραγματοποιήθηκε ο έκτος γύρος του Πανελλήνιου πρωταθλήματος enduro μαζί με τον δεύτερο Νοτίου Ελλάδος στο Λουτράκι Αττικής. Νικητής όλως ο Γιάννης Τρίγκας με χρόνο 50:15.407, δεύτερος ο Βαγγελάκος Δημήτρης και τρίτος ο Κίμων Καράμπελας. Στην τέταρτη, πέμπτη και έκτη θέση γενικής οι Παυλίδης Γιάννης, Ντουζένης Μιχάλης και Ζώρας Αλέξης αντίστοιχα. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα.

trigkas giannhs

Αποτελέσματα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος:pe1

pe2

pe3

pen

pes

pew

Αποτελέσματα Νοτίου Ελλάδος:ne1

ne2

ne3

nes

nex

new

Αποτελέσματα Γενικής EΔΩ.

Ειδικές: ST1 – ST2 – ST3 – ST4 – ST5 – ST6 – ST7 – ST8

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.