Επεισοδιακός, γεμάτος εντάσεις, με τον τίτλο του επάθλου της OPEN να αλλάζει δυο φορές χέρια ήταν ο επίλογος του επάθλου motocross Δωδεκανησίου που έγινε στο Φαληράκι motocross park της Ρόδου.

Μια πραγματικά ηλιόλουστη όμορφη μέρα στη Ρόδο με τους Βασίλη Χρυσοχόο από την Κω και τον Νίκο Λυρίου από την Ρόδο να μάχονται για τον τίτλο της OPEN. Με πολλούς φίλους του motocross από τα Δωδεκάνησα που μαζεύτηκαν να παρακολουθήσουν τον τελευταίο αγώνα του επάθλου, έκλεισε όμως με πολύ άσχημο τρόπο.

1920338_345609185622410_2558322172370883744_n

Με την συμβολή τον ψυχραιμότερων αποφεύχθεισαν τα χειρότερα καθώς μετά το τέλος του δεύτερου σκέλους της OPEN υπήρξε ένταση. Όλα ξεκίνησαν από την πτώση του Βασίλη Χρυσοχόου στο δεύτερο σκέλος που μετά το τέλος αγώνας επιτέθηκε φραστικά στον νικητή Νίκο Λυρίου που έπαιρνε το πρωτάθλημα. Τελικός νικητής της OPEN ήταν ο Σταμάτης Λυρίου καθώς ο νικητής και στα δυο σκέλη Νίκος Λυρίου αποκλείστηκε δεκαπέντε λεπτά μετά το πέσιμο της κάρο σημαίας στο δεύτερο σκέλος μαζί με τον Βασίλη Χρυσοχόο που τελικά πήρε τον τίτλο. Νίκος Λυρίου: <Στο 1ο σκέλος κέρδισα με μεγάλη διάφορα και στο δεύτερο έκανα αγώνα τακτικής μένοντας πιο πίσω.>

Νικητής και τιτλούχος και στα δυο σκέλη της MX2 – MX2T ήταν ο Φραγκίσκος Ζούνης.

Η περιοχή των Δωδεκανήσων έχει εξαιρετικούς αναβάτες, ο Σταμάτης Λυρίου κοσμεί τον χώρο και εκπροσωπεί το Ροδίτικο motocross για περίπου 30 χρόνια στους αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος, την ιστορία του την συνεχίζει μαζί του και ο ταλαντούχος γιος του Νίκος. Ο νεαρός πρωταθλητής Φραγκίσκος Ζούνη και ο Φίλιππος Γιακουμάκης πρωταγωνιστούν επίσης στις κατηγορίες που συμμετέχουν στο πανελλήνιο.

10469041_309278382603538_4802865960690655942_n

Οι παραπάνω ήταν οι σημαντικότεροι συντελεστές που έφεραν τον Ίκαρο Ρόδου στην τρίτη θέση των σωματείων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά εκτός από αυτούς υπάρχουν και οι ταλαντούχοι Κώοι, Βασίλης Χρυσοχόος που κέρδισε τον τίτλο του νοτίου Ελλάδος και ο Άρης Τσαρνάς. Τα συγκεκριμένα έπαθλα τύπου Δωδεκανήσου έχουν περισσότερο χαρακτήρα προπόνησης και φιλικής συνάντησης παρά αγώνα γιατί δεν γίνονται σε χώρους που πληρούν τις περισσότερες προϋποθέσεις για να θεωρηθούν πίστες. Δυστυχώς μια γιορτή έκλεισε άδοξα .

Αποτελέσματα:

MX2-MX2T A’ Σκέλος

ΖΟΥΝΗΣ Φραγκίσκος
ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ Παναγιώτης
ΚΟΥΡΕΒΕΛΗΣ Παναγιώτης
ΑΛΕΤΡΑΣ Παναγιώτης
ΓΑΛΑΤΑΣ Αναστάσιος
ΑΛΑΦΑΚΗΣ Στέργος
ΜΑΛΑΚΑΚΗΣ Σαράντης
ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Φανούρης
ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτρης
ΚΑΡΑΝΤΑΝΗΣ Θεολόγος

MX2-MX2T Β’ Σκέλος

ΖΟΥΝΗΣ Φραγκίσκος
ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ Παναγιώτης
ΚΟΥΡΕΒΕΛΗΣ Παναγιώτης
ΑΛΑΦΑΚΗΣ Στέργος
ΑΛΕΤΡΑΣ Παναγιώτης
ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Φανούρης
ΚΑΡΑΝΤΑΝΗΣ Θεολόγος
ΜΑΛΑΚΑΚΗΣ Σαράντης
ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτρης
ΓΑΛΑΤΑΣ Αναστάσιος
Ο Μαλακάκης Σαράντης συμμετείχε στον αγώνα χωρίς να βαθμολογείται

OPEN A’ Σκέλος

ΛΥΡΙΟΥ Νίκος
ΧΡΥΣΟΧΟΣ Βασίλης
ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ Αναστάσιος
ΛΥΡΙΟΥ Σταμάτης
ΚΙΑΟΥΡΤΖΗΣ Σάββας
ΧΟΧΛΑΣΤΟΣ Δημήτριος
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Θοδωρής
ΖΟΥΝΗΣ Θεολόγος

OPEN B’ Σκέλος

ΛΥΡΙΟΥ Σταμάτης
ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ Αναστάσιος
ΚΙΑΟΥΡΤΖΗΣ Σάββας
ΧΟΧΛΑΣΤΟΣ Δημήτριος
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Θοδωρής
ΖΟΥΝΗΣ Θεολόγος
Οι οδηγοί Λυρίου Νίκος και Χρυσοχός Βασίλης, τιμωρήθηκαν με μηδενισμό στο Β’ σκέλος από τους αγωνοδίκες, για αντιαθλητική συμπεριφορά μετά το τέλος του σκέλους.

Τελική Βαθμολογία του Επάθλου MotoCross 12νήσου  Εδώ

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.