Ο έκτος και τελευταίος αγώνας των πρωταθλημάτων enduro Βόρειας και Νότιας Ελλάδας πραγματοποιήθηκε μαζί σήμερα στην Καρδίτσα, κρίνοντας τους τίτλους στις κατηγορίες και προσφέροντα θέαμα και μεγαλύτερο ανταγωνισμό. 

Βασίλης Σιαφαρίκας

Στον αγώνα μεγάλη ήταν η συμμετοχή αναβατών του πανελληνίου πρωταθλήματος enduro με τον Βασίλη Σιφαρίκα να έχει τον πρώτο λόγο. Γράφοντας τον καλύτερο χρόνο στις 3 απο τις 4 ειδικές κατέκτησε την πρώτη θέση Γενικής. Δεύτερος με διαφορά 7,88 δευτερολέπτων ο Κακολύρης Παναγιώτης με τον Κίμωνα Καράμπελα να είναι τρίτος. Την πρώτη εξάδα έκλεισαν οι Κοινωνάς Γιώργος, Καρπούζης Δημήτρης και Μανωλίδης Γιώργος. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα Γενικής Βορείου & Νοτίου Ελλάδος:

Αποτελέσματα Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος:

Αποτελέσματα Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος:

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.