Σήμερα στην πίστα της Μεγαλόπολης ξεκίνησε ο έκτος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross,με τις χρονομετρημένες δοκιμές που θα ορίσουν την σειρά εκκίνησης μαζί με τα πρώτα σκέλη των κατηγοριών ΜΧopen, MX85, MX65, Quad και QuadB. 

Γρηγορότερος της ημέρας ο Τσαρνάς Ανάργυρος με χρόνο 1:56.047 στην κατηγορία ΜΧ1 με δεύτερο τον Παναγιώτη Κουζή και τρίτο τον Κοντολέτα Δημήτρη. Στην κατηγορία ΜΧ2 τον γρηγορότερο χρόνο πέτυχε ο Λυρίου Νίκος με τονΑλεξανδρο Γεωργαντά να έχει τον δεύτερο χρόνο και τον τρίτο ο Ζούνης Φραγκίσκος.

Στα πρώτα σκέλη των κατηγοριών ΜΧopen, ΜΧ85, ΜΧ65, Quad και QuadB Νικητές είναι οι Βασίλης Πακαταρίδης, Μάριος Κανάκης, Γανωτής Δημήτρης, Τριανταφύλλου Βασίλης και Τσέλας Κωνσταντίνος αντίστοιχα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα κατατακτήριων δοκιμών ΜΧ1

Αποτελέσματα κατατακτήριων δοκιμών ΜΧ2

Αποτελέσματα Α’ Σκέλους Κατηγορίας ΜΧOpen

Αποτελέσματα Α’ Σκέλους Κατηγορίας ΜΧ85

Αποτελέσματα Α’ Σκέλους Κατηγορίας ΜΧ65

Αποτελέσματα Α’ Σκέλους Κατηγορίας Quad

Αποτελέσματα Α’ Σκέλους Κατηγορίας Quad B

Για να δείτε σε ζωντανή μετάδοση τους αυριανούς αγώνες ΕΔΩ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.