Ο 6ος αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross πραγματοποιήθηκε στην πίστα των Γιαννιτσών. Σε ένα δύσκολο τερέν στα πρώτα σκέλη λόγο λάσπης όπου καλυτέρεψε λίγο αργότερα.

Ο ILIOSKI KRISTIAN απο την FYROM ήταν ο νικητής της μεγάλης κατηγορίας ΜΧ1 με δεύτερο τον ΒΑΓΓΕΛΑΚΟ και τρίτο τον ΚΟΝΤΟΛΕΤΑ. Τον ταχύτερο γύρο όλων έκανε ο ΤΣΑΡΝΑΣ στο δεύτερο σκέλος.

Στην κατηγορία ΜΧ2 Νικητής ο ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ που σφράγισε και τον φετινό τίτλο. Δεύτερος ο ΠΑΠΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και τρίτος ο ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Στην ΜΧ2t νικητής ο ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ που όπως φάνηκε το χάρηκε πολύ, δεύτερος ο ∆ΕΜΕΡ∆ΕΣΛΗΣ ΝΙΚΟΣ και τρίτος ο ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ.

Στην κατηγορία open νικητής ο ∆ΗΜΟΛΙΑΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ με δεύτερο τον ΤΟΜΑΡΑ ΧΡΗΣΤΟ και τρίτο τον ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟ.

Στην κατηγορία Quad νικητής ο ΚΑΤΣΙΝΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ με δεύτερο τον ΜΠΙΡΛΗ ΣΠΥΡΙ∆ΩΝ και τρίτο τον ΜΑΥΡΙ∆Η ΧΑΡΙΛΑΟ.

Αποτελέσματα:

MX1:               Σκέλος 1 – Σκέλος 2 – Σύνολο

ΜΧ2 – ΜΧ2t: Σκέλος 1 – Σκέλος 2 – Σύνολο

Open:              Σκέλος 1 – Σκέλος 2 – Σύνολο

Quad:              Σκέλος 1 – Σκέλος 2 – Σύνολο

Σύντομα Race Report και φωτογραφικό υλικό.

mx_giannitsa_21_6_15

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.