Ενάντια στα καιρικά φαινόμενα και τους ισχυρούς ανέμους αγωνίστηκαν τα μέλη του Μοτοσυκλετιστικου ομίλου Λουτρακίου Περαχώρας για για την υλοποίηση του έκτου γύρου του πανελληνίου πρωταθλήματος ENDURO.

Αν και οι άνεμοι του δημιούργησαν πολλά προβλήματα πριν την εκκίνηση του αγώνα και τους υποχρέωσαν να τοποθετήσουν της κορδέλες σήμανσης τον ειδικών δυο φορές, καθώς ο Σαββατιάτικος άνεμος δεν άφησε πολλά από την την αρχική σήμανση κατάφεραν να διοργανώσουν έναν πολύ καλό αγώνα που ευχαρίστησε όλους τους αναβάτες με μόνο αρνητικό σημείο την έλλειψη πολλών κριτών μέσα στις δυο ειδικές.

Νικητής στην γενική σε γνώριμα λημέρια για αυτόν, ο Γιάννης Τρίγκας που ξεκίνησε πολύ δυνατά και έκανε γρήγορα διαφορά από τους υπόλοιπους αναβάτες. Στην δεύτερη θέση της γενικής ο Δημήτρης Βαγγελάκος 1,5 δευτερόλεπτο μπροστά από τον Κίμωνα καράμπελα που βρέθηκε στην τρίτη θέση.

Στην E1 Ο Δημήτρης Βαγγελάκος ήταν για ακόμα μια φορά ο απόλυτος κυρίαρχος πετυχαίνοντας ακόμα μια νίκη στην κατηγορία. Στην δεύτερη θέση ο ο Μιχάλης Ντουζένης που αν και προβληματίστηκε με την ρύθμιση της ανάρτηση του, κατάφερε να τερματίσει ψιλά στην κατηγορία αλλά και την γενική κατάταξη. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Παναγιώτης Κακολύρης έχοντας σταθερό ρυθμό σε όλο τον αγώνα. Την εξάδα συμπλήρωσαν ο Γιώργος Κοινωνάς που δεν κατάφερε να επαναλάβει την επίδοση του στο Λαγκαδά, ο φιλότιμος Λευτέρης Πανέτης και ο Μυτιληνιός Γιάννης Χασάπης.

Δημήτρης Βαγγελάκος #112 Νικητής για ακόμα μία φορά στην Κατηγορία Ε1.

Δημήτρης Βαγγελάκος #112 Νικητής για ακόμα μία φορά στην Κατηγορία Ε1.

Στην E2 ο Γιάννης Τρίγκας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος χτίζοντας μια διαφορά ασφαλείας από τους δυο πρώτος γύρους του αγώνα. Ο Γιάννης Παυλίδης μη μπορώντας να απειλήσει τον Τρίγκα έγραψε δυο πρώτους χρόνους στην γενική ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί αφήνοντας στην τρίτη θέση τον θεαματικό Αλέξη Ζώρα. Πίσω τους ο Ηλίας Κυριλής επέστρεψε μετά από μια μεγάλη αποχή και απέδειξε ότι είναι ετοιμοπόλεμος. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Μιχάλη Κόπανος και Γιώργος Μανωλίδης.

Γιάννης Τρίγκας #22 Νικητής κατηγορίας Ε2 και Γενικής.

Γιάννης Τρίγκας #22 Νικητής κατηγορίας Ε2 και Γενικής.

Στην Ε3 νικητής ήταν ο Κίμωνας Καράμπελας έχοντας σταθερό ρυθμό σε όλο τον αγώνα. Πίσω του οι Βασίλης Σιαφαρίκας, Αθανάσιος Τρίγκας και Χρήστος Παπαθεοδώρου έδωσαν μάχες για τις υπόλοιπες δυο θέσεις του βάθρου με τον Σιαφαρίκα να ανεβάζει την απόδοση του στις τελευταίες ειδικές και να τερματίζει τελικά δεύτερος αφήνοντας τρίτο τον Τρίγκα και τέταρτο τον Παπαθεοδώρου. Πέμπτος ο Βαγγέλης Παυλίδης που τα πήγε εξαιρετικά στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνες ENDURO μπροστά από τον Λευτέρη Τιτιρέκη.

Κίμωνας Καράμπελας #325 Νικητής στην Κατηγορία Ε3

Κίμωνας Καράμπελας #325 Νικητής στην Κατηγορία Ε3

Στην junior, Αρτέμης Σφιναρολάκης και Δημήτρης Μπάκας έδωσαν για ακόμα μια φορά σκληρές μάχες με νικητή τον Λαμιώτης που εκμεταλλεύτηκε τα τρία λεπτά ποινής που χρεώθηκε ο Καστοριανός που ήταν ταχύτερος μέσα στις ειδικές. Μάχη έγινε και για την τρίτη θέση με τον Πέτρο Μπίλη να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί και τον Πολυχρόνη Αλέξανδρο να μένει τέταρτος.

Δημήτρης Μπάκας #42 Νικητής στην Κατηγορία EJ

Δημήτρης Μπάκας #42 Νικητής στην Κατηγορία EJ

Στην senior ο Μιχάλης Μιμίκος τερμάτισε πρώτος έχοντας αστείρευτες δυνάμεις μπροστά από τους Ελισσαίο Παπαδημητρίου και Χαράλαμπο Δημητρόπουλο που φάνηκαν εξαρχής απειλητική για τον αναβάτη από την Χαλκίδα. Στη τέταρτη θέση ο Μανώλης Πασχαλίδης, και στην πέμπτη θέση ο Γιάννης Κολιγλιάτης που χρεώθηκε ποινή στην απλή διαδρομή, λόγο του ότι αφαιρέθηκε σήμα κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να φτάσει με αργοπορία στο επόμενο ΣΕΧ. Εκκρεμεί η ένσταση του αναβάτη, σε περίπτωση που δικαιωθεί θα είναι δεύτερος στην κατηγορία. 

Μιχάλης Μιμίκος #529 Νικητής στην Κατηγορία ES

Μιχάλης Μιμίκος Νικητής στην Κατηγορία ES

Στην κατηγορία γυναικών η Ελένη Αγελαδοπούλου σε έναν δύσκολο αγώνα για πολλούς κατάφερε να τερματίσει.

Αποτελέσματα Εδώ.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ & Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.