Έκλεισαν επίσημα οι συμμετοχές του 6ου αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος με 27 αναβάτες να βρίσκονται μέσα στην λίστα εκκίνησης και άλλους τρεις (Μιχάλης Ντουζένης, Αρτέμης Σφιναρολάκης, Ελισσαίος Παπαδημητρίου) να είναι πολύ πιθανόν να συμπληρώσουν των πίνακα των συμμετοχών του πανελληνίου.

21742168_1482596995152501_1212149329_o

Ο αριθμός είναι μικρότερος του αναμενόμενου καθώς αρκετοί αναβάτες αν και θα το ήθελαν πολύ, δεν θα καταφέρουν να βρεθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Φλώρινα. Οι σίγουρες απουσίες είναι του Γιάννη Σεβαστόπουλου, Βασίλη Πετρόπουλου, Απόστολου Ζβιντερίκου, Χάρη Σαρηγιάννη, Φοίβου Κολιοπάνου και Λεωνίδα Λεοντιάδη που λόγο εργασίας, οικογενειακών καθηκόντων και τραυματισμών δεν θα καταφέρουν να συμμετέχουν στον αγώνα.

Αν και ο αριθμός των συμμετοχών είναι μικρός όλοι οι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος είναι έτοιμοι για την πρώτη μεγάλη μάχη μετά την καλοκαιρινή περίοδο. Ο Βασίλης Σιαφαρίκας μετά από μια περίοδο αναμονής είναι ασυγκράτητος καλπάζοντας σε γενική και Ε3. Ο πρωτοπόρος στην E1 Γιάννης Παυλίδης μετά από την νίκη του στο πρώτο αγώνα θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην γενική, για να έχει πιθανότητες στον τελευταίο αγώνα για την κατάκτηση της. Ο Αλέξης Ζώρας στην Φλώρινα θέλει να επαναλάβει την περσινή του εμφάνιση που του χάρισε την νίκη σπάζοντας το σερί των δυο αναβατών από τα Γρεβενά. Ο Δημήτρης Βαγγελάκος έχει τον τρόπο να κινείτε ταχύτατα και να βρίσκετε πάντα μέσα στους πρωταγωνιστές του αγώνα. Ο Παναγιώτης Κακολύρης έρχεται ζεστός από το ISDE έχοντας αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες που ίσως να του είναι χρήσιμες αν και θα αγωνιστεί με δανεική μοτοσυκλέτα. Μαζί τους οι πάντα ποιοτικοί και επικίνδυνοι Γιάννης Τρίγκας, Χρήστος Παπαθεοδώρου, Γιώργος Κοινωνάς, Μιχάλης Ντουζένης και Αρτέμης Σφιναρολάκης θα είναι μέσα στους πρωταγωνιστές των τριών κύριων κατηγοριών, έχοντας τις δυνατότητες να κυνηγήσουν την νίκη και θέσεις στο βάθρο. Οι πρώτοι αγώνες μετά από νεκρές περιόδους είναι οι καταλληλότερες για εκπλήξεις, ο Βεροιώτης Γιώργος Θεοδωρίδης, οι Μυτιληνιοί Μιχάλης Κόπανος και Γιάννης Χασάπης, ο Αθηναίος Λευτέρης Πανέτης, ο Καστοριανός Αντώνης Δήμου και ο νεαρός Λαμιώτης Δημήτρης Μπάκας μπορούν να βρεθούν ψιλά στην κατάταξη έχοντας σαν όπλο τους τον ενθουσιασμό όπως και ο έμπειρος Τρικαλινός Θανάσης Γκαγκανάτσιος.

Στις υπάρχουσες συμμετοχές θα προστεθούν και οι αναβάτες του βορείου που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 40 καθώς είναι ήδη 28 μέσα στο σύστημα και οι συμμετοχές λυγούν σήμερα το βράδυ.

1 2

Ειδικός κανονισμός του αγώνα Εδώ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.