Με τριάντα επτά συμμετοχές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα enduro και σαράντα στο Νοτίου Ελλάδος εώς τώρα θα πραγματοποιηθεί ο 6ος και 2ος αγώνας αντίστοιχα αύριο Κυριακή στο Λουτράκι απο τη ΜΟ.Λ.Π. Στο σύνολο 77 αναβάτες έχουν δηλώσει αλλά λείπουν αρκετοί που πρωταγωνιστούν και αναμένετε να φτάσους στις 90.

Αγώνα δίνει η διοργανώτρια λέσχη για την αποκατάσταση της σήμανσης η οποία χάλασε στα περισσότερα σημεία και κυρίως στις ειδικές, απο τον δυνατό αέρα που έπιασε στην περιοχή. Ας ελπίσουμε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές.

Συμμετοχές Πανελλήνιου Πρωταθλήματος:

1

2

3

Συμμετοχές Νοτίου Ελλάδος:

1

2

3

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.