Για έκτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το Φιλικό Κάκκαβος Enduro στη Μεγάλη Παναγία. Η διαδρομή είναι περίπου 65 χιλ. με πολλά καινούργια extreme μονοπάτια. Η συμμετοχή είναι 10 ευρώ. Σας περιμένουμε όλους όπως κάθε χρόνο να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Εκκίνηση 10:30 τερματισμός  15:00 στο Αθλητικό Κέντρο Μεγάλης Παναγίας. Τηλέφωνο επικοινωνίας :6948605865 Γιάννης. Μαζί με τη συμμετοχή μπαίνετε σε κλήρωση με πολλά δώρα.

6o filiko kakabos

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.