κακκαβόςΜε 120 συμμετοχές στις 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκες κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες για 6 συνεχόμενη χρονιά το 6ο φιλικό enduro του Κακκάβου ένα από τα ποίο κλασικά φιλικά enduro της Βόρειας Ελλάδος . ο Μεγαλοπαναγιώτικος όμιλος μοτοσυκλετιστών με την βοήθεια και την εμπειρία του Μανώλη Νανάκου σχεδίασε μια διαδρομή με εναλλαγές σε τερέν, στον αναλυτικό όριο όγκο του Κακκάβου που φημίζεται για την πυκνή και ποικίλη βλάστησή του. Το κλίμα ήταν φιλικό σε μια εντουροβόλτα υψηλού επιπέδου με αρκετό βαθμό δυσκολίας που σε αρκετά σημεία οι αναβάτες χρειάστηκαν βοήθεια. Οι συμμετέχοντες έφυγαν ευχαριστημένοι από την φιλοξενία, την εμπειρία της enduro βόλτας και έδωσαν ραντεβού για το 7ο φιλικό enduro του Κακκάβου.

Ο ΜΠ.Ο.Μ. θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αναβάτες που συμμετείχαν, τις επιχειρήσεις OK WHEEL,  ΜΑΚΙΝΑ A.E. ,  MOTO ΤΥΡΟΒΟΥΖΗΣ ,  MOTO NEWS ,  ΜΟΤΟSTYL ,  YAMAHA ΜΕΡΕΜΕΤΣΑΚΗΣ ,  MOTO MARKET ,  ΤΡΟΧΟΣ ,  SUPERBIKE ,  MOTO ΒΑΚΗΣ ,  ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ,  ΕΜΠΟΡΟΔΙΑΝΟΜΗ ΑΦΟI ΤΖΗΡΙΤΗ ,  ELVIS CAFE BAR και το BEACH BAR ΑΜΜΟΣ που στήριξαν την προσπάθεια. Την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ , όλους όσους βοήθησαν, καθώς και τον Mανώλη Nανάκο και τη ΛE.MO.ΘΕ για την βοήθεια τους. Το ENDURO-FIGHTER.GR για την κάλυψη της εκδήλωσης. Περαστικά στον Χρήστο Κυπαρισσά.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.