Ολοκληρώθηκε η διαδρομή με τελικά χιλιόμετρα 80+. Εντελώς καινούρια διαδρομή, καμία σχέση με την περσινή. Το τερέν είναι αμμουδερό και χωμάτινιο, ο ανεφοδιασμός θα είναι περίπου στα 50 χιλιόμετρα και θα προσφέρετε κρουασάν και νερό.

Η διαδρομή είναι ευχάριστη και απαιτιτική, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνει ο κάθε αναβάτης PRO η NORMAL σε τακτά διαστήματα τα οποία επιμελήθηκε ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΑΝΑΚΟΣ για να αποκτήσει η διαδρομή γούστο και να είναι ασφαλής.

Η συμμετοχή θα είναι 15€ και θα δίνεται την ίδια στιγμή το αναμνηστικό έπαθλο της φιλικής βόλτας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 10:30.

le.mo.the

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.