Η ΦΙΛ.Μ.Α. επιστρέφει μετά από έξι χρόνια στα αγωνίστηκα δρώμενα του πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro, διοργανώνοντας τον πέμπτο γύρο στην περιοχή της Καρυάς, σε μία ενδιαφέρουσα και απαιτητική διαδρομή μέσα στο Αρτεμίσιο Όρος.

Οι συμμετοχές αναμένετε να αγγίξουν τις εκατό και ίσως να τις ξεπεράσουν καθώς ήδη έχουν δηλώσει συμμέτοχη 85 αναβάτες στον αγώνα με τις εκπρόθεσμες συμμέτοχες του πανελλήνιου και τις εμπρόθεσμες συμμέτοχες του Νοτίου να λήγουν σήμερα.

Όλοι οι πρωταγωνιστές των δυο πρωταθλημάτων θα είναι παρόντες με τις δυο ειδικές να αναμένετε να προσελκύσουν αρκετούς θεατές. Οι δυο ειδικές είναι διαφορετικής φιλοσοφίας με την πρώτη ειδική στον Άγιο Κωνσταντίνο να είναι πιο σκληρή και Enduro, ενώ η δεύτερη στο Τουρνίκι θα είναι τύπου Cross- Country.

Το δικό τους αγώνα θα χρειαστεί να δώσουν οι άνθρωποι που θα στελεχώσουν την υποστήριξη των ομάδων καθώς θα χρειαστεί να κοπιάσουν αρκετά με το δύσκολο οδικό δίκτυο της περιοχής και τις δυο ειδικές να απέχουν περίπου 15 χιλιόμετρα η μία από την άλλη.

Λίστα Συμμετοχών Πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro:

Ειδικός κανονισμός του αγώνα ΕΔΩ.

Βαθμολογίες Πανελληνίου ΕΔΩ & Νοτίου ΕΔΩ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.