scramble-n-2016ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Το Αθλητικό Σωματείο ΛΕ.Μ.Μ ( Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων ) σε συνεργασία με την Μοτολέσχη Ξυλοκάστρου, μετά από έγκριση της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 5ο αγώνα Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Νοτίου Ελλάδος 2016, ο οποίος θα διεξαχθεί Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στο ΣΑΡΑΝΤΑΠΗΧΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ. Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99, τον γενικό κανονισμό αγώνων Μοτοσυκλέτας της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΜΟΤ.Ο.Ε. και τον παρόντα ειδικό κανονισμό.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος: Τσιπάς Κωνσταντίνος
Μέλη: Γκολφινόπουλος Ιωάννης, Δημόπουλος Παναγιώτης .
ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Πρόεδρος Αγωνοδικών : Λαφογιάννης Νίκος
Αλυτάρχης: Κασκούτας Σωτήρης.
Γραμματεία: Κονδη Αδαμαντία.
Τεχνικός Έφορος : Ζαχαράκης Κωνσταντίνος.
Υπευθ.Διαδρομής: Τσιπάς Κωνσταντίνος.
Ιατρός αγώνα: INTERSALONIKA
Έκδοση αποτελεσμάτων: ΙRON TEAM
Πληροφορίες amotoe.gr
Και στα τηλέφωνα : Τσιπάς Κωνσταντίνος 6945970067

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο χωριό Σαραντάπηχο Κορινθίας.
Η διάρκεια του αγώνα για τις κατηγορίες S1, S2 , S SENIOR και SE EXPERT είναι 90 λεπτά και 2 γύροι. Στην κατηγορία SB είναι 45 λεπτά
Διαδρομή: Το μέγεθος της διαδρομής του αγώνα είναι 4,5 χιλιόμετρα περίπου με μέτριο βαθμό δυσκολίας και θα υπάρχει η δυνατότητα προσπέρασης σε όλο το μήκος της, με φυσικά άλματα.

Έπαθλα:
Στον 1ο-2ο-3ο κάθε κατηγορίας κύπελλο. Στον 4ο-5ο-6ο κάθε κατηγορίας μετάλλιο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Έναρξη εγγραφών: Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016
Λήξη εγγραφών: Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016
Έλεγχος εξακρίβωσης: Κυριακή 23/10 από 8.30 π.μ έως 10.30 π.μ
Τεχνικός έλεγχος: Κυριακή 23/10 από 8.30 π.μ έως 10.30 π.μ
Άνοιγμα park ferme: Κυριακή 23/10 ώρα 8.30 π.μ
Ενημέρωση αγωνιζομένων Κυριακή 23/10 ώρα 10.30 στο χώρο της γραμματείας
Εκκίνηση αναγνωριστικού γύρου: Κυριακή 23/10 ώρα 11.00 π.μ.
Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 23/10 ώρα 11.15 π.μ.
Δημοσίευση αποτελεσμάτων: 10 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα.
Απονομή επάθλων:30 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα και εφόσον δεν υπάρξουν ενστάσεις.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν οι κάτοχοι ισχύοντος αθλητικού δελτίου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε για το έτος 2016. Το παράβολο συμμετοχής για όλες τις κατηγορίες ορίζεται σε 50€ .
Το ποσό του παραβόλου θα καταβάλλεται σε δυο δόσεις. Η πρώτη δόση ηλεκτρονικά κατά την δήλωση συμμετοχής στο ηλεκτρονικό σύστημα της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε (30 ευρώ), και η δεύτερη δόση κατά την προσέλευση του αθλητή στον έλεγχο εξακρίβωσης.
Το παράβολο επιστρέφεται μόνο αν ο αγώνας αναβληθεί ή ματαιωθεί.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
S1 Μοτοσυκλέτες,2Τ έως 144cc και 4Τ έως 250cc, αθλητές 15 ετών και άνω, Μαύρο φόντο-Λευκοί αριθμοί που ξεκινούν με το ψηφίο 1
S2 Μοτοσυκλέτες,2Τ από 175cc και άνω και 4Τ από 275cc και άνω, αθλητές 15 ετών και άνω Κόκκινο φόντο-Λευκοί αριθμοί που ξεκινούν με το ψηφίο 2
SSenior Μοτοσυκλέτες από 110 έως 650 κ.εκ αθλητές γεννηθέντες εως και το 1978. Κίτρινο φόντο-Μαύροι αριθμοί που ξεκινούν με το ψηφίο 3
SE EXPERT Μοτοσυκλέτες από 110 έως 650 κ.εκ. Συμμετέχουν αθλητές 15 ετών και άνω που δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν στις κατηγορίες S1,S2,SSENIOR όπως και από άλλη περιφέρεια και δεν βαθμολογούνται.
SB Όλες οι μοτοσυκλέτες εκτός δρόμου από 110 έως 650 κ.εκ. αθλητές 15 ετών και άνω Μπλε φόντο-Λευκοί αριθμοί που ξεκινούν με το ψηφίο 4

Χώρος Επισκευών-Ανεφοδιασμού
Ο ανεφοδιασμός επιτρέπεται μόνο στο χώρο επισκευών-ανεφοδιασμού με τον κινητήρα σβηστό διαφορετικά υπάρχει ποινή αποκλεισμού. Ο ανεφοδιασμός πρέπει να γίνεται με μπιτόνια καυσίμων(όχι με μπιτόνια νερού και νταμιτζάνες), μη τήρηση επιφέρει ποινή αποκλεισμού. Η εξωτερική βοήθεια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (εκτός του χώρου επισκευών-ανεφοδιασμού ) σε περίπτωση βλάβης στη διαδρομή επισκευή μπορεί να γίνει μόνο από τον αναβάτη με τα εργαλεία που διαθέτει.

Ενστάσεις-Εφέσεις
Οι ενστάσεις και οι εφέσεις υποβάλλονται εγγράφως στον Αλυτάρχη, τον Βοηθό του ή στην Γραμματεία του αγώνα προσωπικά από τον ίδιο τον αθλητή. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρεται σε ένα μόνο θέμα.
Το κόστος ένστασης είναι ίσο με το παράβολο συμμετοχής, ενώ το κόστος έφεσης είναι διπλάσιο του παραβόλου συμμετοχής.
Οι ενστάσεις υποβάλλονται:
1.Για αντικανονική συμμετοχή αθλητή το λιγότερο 30’ λεπτά μετά το πέρας εξακρίβωσης.
2.Κατα των αποτελεσμάτων εντός 30’ λεπτών μετά την δημοσίευση των.
3.Για τεχνικούς λόγους εντός 30’ λεπτών μετά τον τερματισμό και του τελευταίου αθλητή

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Από την Εθνική οδό Αθηνών Πατρών στην έξοδο Ξυλοκάστρου προς τα Τρίκαλα Κορινθίας και μετά στο χωριό Σαραντάπηχο. Διαφορετικά από το Δερβένι προς το χωριό Σαραντάπηχο.

ΔΙΑΜΟΝΗ.

Ξενοδοχείο Πηγή Ταρλαμπά τηλ. 6944169571 και2743091267

www.pigitarlampa.gr

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.