Ο πέμπτος αγώνας Πανελλήνιου πρωταθλήματος scramble πραγματοποιήθηκε απο το Αθλητικό Σωματείο Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγίου Νικολάου (ΛΕ.Μ.Α.Ν.) σήμερα Κυριακή 29  Οκτωβρίου στο Οροπέδιο Καθαρού Κριτσάς, του δήμου Αγίου Νικολάου παράλληλα με τον πέμπτο αγώνα του πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα. 

Αποτελέσματα Πανελλήνιου πρωταθλήματος:s1 s2 senior

Αποτελέσματα Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος:n1 n2 n3

Για τα γυρολόγια του αγώνα Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.