Με αντίπαλο τα καιρικά φαινόμενα έδωσαν μάχη διοργανωτές και αναβάτες στην Καρυώτισσα στις 7 Δεκεμβρίου στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος mx Βορείου Ελλάδος.

Ένας αγώνας που μετά από δυο αναβολές ταξίδεψε από την Εξοχή Πιερίας στην Καρυώτισσα Πέλλας. Ο όμιλος φίλων μοτοσυκλέτας Καρυώτισσας διοργάνωσε τον πρώτο και τον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος και αν και στον πρώτο ο καιρός ήταν σύμμαχος, στον δεύτερο βάλθηκε να τρελάνει τα μέλη του Ο.Φ.M.Kαρυώτισσας που δεν τα παράτησαν και εργάστηκαν μέχρι και λίγες ώρες πριν τον αγώνα ώστε η πίστα να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Οι πλημμύρες της προηγούμενης βδομάδας είχαν κάνει την πίστα μια λίμνη και αν και οι περισσότερες λέσχες θα το παρατούσαν αυτοί προσπάθησαν. Τo Σάββατο αφού έβλεπαν ότι ο κόπος τους ήταν άδικος επικοινώνησαν με την ομοσπονδία για αναβολή του αγώνα ένα αίτημα που δεν έγινε δεκτό. Τo πρωί της Κυριακής αποφασίστηκε να μπουν οι δυο πρώτοι αναβάτες από κάθε κατηγορία για να ελέγξουν την καταλληλότητα της πίστας σύμφωνα με τους κανόνες τις FIM. Αν και υπήρχαν μικρές ελλείψεις και η πίστα δεν ήταν σε καλή κατάσταση ο κόπος, η κούραση και το ξενύχτι που ήταν ζωγραφισμένος στα πρόσωπα των διοργανωτών δεν άφηνε στους αναβάτες δικαιώματα για να σκεφτούν ότι δεν προσπάθησαν για το καλύτερο. Από τους 54 αναβάτες 2 δεν παρουσιάστηκαν στον τεχνικό έλεγχο και 2 αρνήθηκαν να εκκινήσουν με τον Δημήτρη Μπαξεβάνη να είναι ο μόνος που έκανε ένσταση για την καταλληλότητα της πίστας.

Στην EXPERT που έγινε μαζί με την MX2 ο Αλέξης Γεωργαντάς πήρε δυο άνετες νίκες και πήρε τον τίτλο της κατηγορίας εκμεταλλευόμενος την εγκατάλειψη του Γιώργου Αρβανίτη που πρόλαβε να κάνει μόνο έναν γύρο. Πίσω του οι Gotce Tomovski και Πέτρος Tανούσης.

10859481_759806267431581_2145722625_n

Αλέξανδρος Γεωργαντάς #21 Νικητής και Πρωταθλητης της Κατηγορίας expert.

O Στάθης Φυσέκης ήταν το πρόσωπο της ημέρας πήρε δυο άνετες νίκες στην MX2 έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, τερμάτισε στο δεύτερο σκέλος μπροστά από τον Αλέξη Γεώργαντα απροπόνητος με σπασμένη την δεξιά του κλείδα. Δεύτερος ο πολύπειρος Καναδός Δημήτρης Βασιλειάδης που διασκέδασε σε ένα βάρη τερέν με τρίτο τον Δεμερδεσλή Νίκο που μοιράστηκε τις δεύτερες και τρίτες θέσεις με τον Βασιλειάδη. Τέταρτος ο Δημήτρης Τουρατζίδης στον δεύτερο του αγώνα στην κατηγορία. Πίσω τους οι, Αποστόλης Κάκαρης και Μιχάλης Ούσλιος. Πρωταθλητής της κατηγορίας ο Ανέστης Ράδος που στον συγκεκριμένο αγώνα αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα και δεν μπόρεσε να εξοικειωθεί με το βαρύ τερέν.

Στάθης Φυσέκης Νικητής της Κατηγορίας mx2

Στάθης Φυσέκης #125 Νικητής της Κατηγορίας mx2

Στην MX1 που έγινε μαζί με την SENIOR ο Βασίλης Πακαταρίδης έχοντας αποκτήσει  ένα πολύ μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα από τον προηγούμενο αγώνα έκλεισε μια πετυχημένη χρονιά με δυο άνετες νίκες. Δεύτερος ο Βασίλης Τσινίκος με δυο δεύτερες θέσεις και τρίτος ο Νίκος Βαγενάς. Τέταρτος ο Άγγελος Συμεωνίδης που στο δεύτερο σκέλος ξεκίνησε καλά αλλά ένα πρόβλημα στην μπροστινή ανάρτηση του στέρησε κάτι καλύτερο. Πέμπτος ο Κώστας Σαπαντζής που έκλεισε μια πετυχημένη και πλήρη χρονιά σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων βορείου Ελλάδος. Έκτος ο Αλέξανδρος Πιρώτης.

Βασίλης Πακαταρίδης #72 Νικητής και Πρωταθλητής της Κατηγορίας mx1

Βασίλης Πακαταρίδης #72 Νικητής και Πρωταθλητής της Κατηγορίας mx1

Στην SENIOR ο Χρυσόστομος Αναγνώστου ήταν ο νικητής καθώς εκμεταλλεύτηκε την ατυχία στο δεύτερο σκέλος του Χρήστου Κυρτσούδη που έμεινε δεύτερος. Τρίτος ο Λευτέρη Μαργαρίτης με τέταρτο τον Πολύχρονη Κουκάρα. Πρωταθλητής στην κατηγορία ο Νίκος Μαργαρίτης που πρωτίμησε να μήν δώσει το παρών μιας και είχε εξασφαλίσει τον τίτλο απο τον προηγούμενο αγώνα.

Χρυσόστομος Αναγνώστου #65 Νικητής της Κατηγορίας mx senior

Χρυσόστομος Αναγνώστου #65 Νικητής της Κατηγορίας mx senior

Στην JUNIOR όλα έδειχναν ότι θα είχαμε μεγάλη μάχη μεταξύ του Άγγελου Βογιατζή και του Σαράντη Μαλακάκη που ισοβαθμούσαν στην πρώτη θέση. Τελικά μάχη δεν είδαμε καθώς ο Μαλακάκης προβληματίστηκε πολύ με το βαρύ τερέν και ο Άγγελος Βογιατζής πήρε δυο πολύ άνετες νίκες. Δεύτερος ο Καριώτης Γιώργος που κινήθηκε έξυπνα, τρίτος ο Άγγελος Μαργαρίτης που είναι ένα καλός αναβάτης αλλά συμμετείχε μόνο στους αγώνες της Καρυώτισσας. Τέταρτος ο Αναστάσιος Τσουτσίδης που μια ατυχία στο δεύτερο σκέλος και του στέρησε μια θέση στο βάθρο. Πέμπτος ο Γρηγοριάδης Βασίλης που κατάφερε να τερματίσει μόνο στο πρώτο σκέλος. Οι Σαράντης Μαλακάκης και Ουρανία Κουκάρα δεν κατάφεραν να συμπληρώσουν σε κανένα από τα δυο σκέλη τους απαιτούμενους γύρους ώστε να βαθμολογηθούν. Πρωταθλητής στην κατηγορία ο Άγγελος Βογιατζής.

Άγγελος Βογιατζής #111 Νικητής και Πρωταθλητής της Κατηγορίας mx junior

Άγγελος Βογιατζής #111 Νικητής και Πρωταθλητής της Κατηγορίας mx junior

Στην MINI που έγινε μόνο ένα σκέλος καθώς οι μικροί αναβάτες αντιμετώπισαν τα μεγαλύτερα προβλήματα, νικητής ήταν ο Ηλίας Γρηγοριάδης, δεύτερος ο Μάριος Κανάκης και τρίτος ο Δημήτρης Καλαθάς. Ο Στέλιος Μουρατίδης δεν κατάφερε να τερματίσει. Πρωταθλητής στην κατηγορία ο Αντώνης Σάγμαλης που βρέθηκε στο Βελιγράδι για να τιμηθεί για την τρίτη του θέση στο βαλκανικό πρωτάθλημα.

Ηλίας Γρηγοριάδης #11 Νικητής της Κατηγορίας mx mini

Ηλίας Γρηγοριάδης #11 Νικητής της Κατηγορίας mx mini

Στον συγκεκριμένο αγώνα υπήρχαν πολύ όμορφες στιγμές και ειδικότερα στις μικρές κατηγορίες οι μικροί αναβάτες μπορεί να τα βρήκαν σκούρα μέσα στην λάσπη αλλά προσπάθησαν. Οι γονείς των συμμετεχόντων βοηθούσαν όλα τα παιδιά σαν να ήταν τα δικά τους παιδιά μέσα στην λάσπη. Αυτά είναι καλά δείγματα ότι κάτι αλλάζει, όμορφες εικόνες. Ας ελπίσουμε το επόμενο πρωτάθλημα να είναι ακόμα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό, συγχαρητήρια σε όλους.

Αποτελέσματα:
mx2 & expert :  Α’Σκέλος   Β’Σκέλος  Σύνολο
mx1 & senior  :  Α’Σκέλος   Β’Σκέλος  Σύνολο mx1  Σύνολο senior
junio              :  Α’Σκέλος   Β’Σκέλος  Σύνολο
mini               :  Α’Σκέλος

Φωτογραφικό Υλικό:   mx2 & expert      mx1 & senior     junior & mini

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.