Ο πέμπτος και τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος motocross Βορείου Ελλάδος 2018 πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πίστα του αυτοκινητοδρομίου Σερρών, φιλοξενώντας και το MEDITERRANEAN TROPHY. 

Ανάμεσα στους Γάλλους, Ιταλούς και Μαροκινούς αναβάτες το παρόν και ο Mike Ivanof που αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο σκέλος λόγο πόνων στο χέρι του. Οι Έλληνες αναβάτες που στην πλειοψηφία τους ήταν απο τα Βόρεια πρωταθλήματα, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ήταν ανταγωνιστικοί. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του 5ου αγώνα motocross Βορείου Ελλάδος και του MEDITERRANEAN TROPHY.

Αποτελέσματα πρωταθλήματος MX Βορείου Ελλάδος:

Αποτελέσματα Mediterranian Trophy-Expert:

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.