Σήμερα Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε απο τη Λ.Α.Μ.Σ. και την ομάδα του Serres Premio ο διπλός αγώνας enduro, ο 4ος του Serres Offroad Premio 2018 και ταυτόχρονα ο 5ος αγώνας του πρωταθλήματος enduro Βορείου Ελλάδος 2018 με το καιρό να είναι σύμμαχος και μάχες σε όλες τις κατηγορίες. Δείτε παρακατω αναλυτικά τα αποτελέσματα και των δύο αγώνων. 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.