Με τον καιρό σύμμαχο και την εμπειρία της Λ.Α.Μ.Σ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου ο πέμπτος και προ τελευταίος γύρος του πρωταθλήματος Enduro Βορείου Ελλάδος για το 2018 παράλληλα με τον τέταρτο και τελευταίο αγώνα του Serres Offroad Premio στην γνωστή περιοχή των Σερρών  Άι Γιώργη.

Στην άτυπη γενική του αγώνα ο Δημήτρης Βαρσάμης ήταν πρώτος με τον Λεοντιάδη να κατεβάζει χρόνους σε κάθε ειδική αλλά να μένει στη δεύτερη θέση. Για την τρίτη θέση πάλεψαν οι Μπούτλας Χρήστος και Παπαδόπουλος Παναγιώτης με τον Μπούτλα να γράφει καλύτερους χρόνους. Οι Ευαγγέλου Νίκος και Λαδένογλου Αθανάσιος συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα.

Στον αγώνα του 5ου γύρου του πρωταθλήματος Enduro Βορείου Ελλάδος είχαμε μόλις δέκα έξι αναβάτες να δίνουν το παρόν.

Στην κατηγορία Expert o Λεοντιάδης Λεωνίδας παλεύοντας για την πρώτη θέση της Γενικής ήταν και πρώτος χωρίς να απειληθείς απο τους Παπαδόπουλο Παναγιώτη και Κολιοπάνο Φοίφο που τερμάτισαν δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Ε1 ο Ψαρράς Παύλος έκανε ένα μοναχικό αγώνα μιας και ήταν ο μόνος συμμετέχοντας.

Στην ανταγωνιστικότερη κατηγορία Ε2 ο Δημήτρης Βαρσάμης δεν άφησε περιθώρια και πήρε την νίκη, οδηγώντας αρκετά προσεκτικά για να αποφύγει κάποιο ενδεχόμενο τραυματισμό. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μπούτλας Χρήστος χωρίς να μπορεί να απειλήσει τον πρώτο αλλά και χωρίς να απειληθεί απο τους υπόλοιπους. Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Ευαγγέλου Νίκος. Στην αρχή ξεκίνησε μουδιασμένα, αλλά στη συνέχεια βρήκε τον ρυθμό του και κατεβάζοντας χρόνους κατάφερε και πήρε την τρίτη θέση. Οι Ορταξίδης Κωνσταντίνος και Ζιάγκαλος Γιώργος απο την αρχή του αγώνα πάλευαν για την τρίτη θέση, μετά τα μέσα όμως και στις 2 τελευταίες ειδικές έγραψαν χρόνους που του άφησαν εκτός τριάδας, με τον Ορταξίδη να τερματίζει τελικά τέταρτος και τον Ζιάγκαλο μετά απο μία πτώση που έχασε χρόνο στην 3η ειδική να κλείνει την πεντάδα.

Στην κατηγορία Ε3 είχαμε τρεις αναβάτες με τον Λαδένογλου Αθανάσιος να επικρατεί έναντι του Καλλίνη Ιωσήφ. Ο Κυρίτσης Ανδρέας ήταν ο τρίτος και άτυχος αναβάτης της κατηγορίας που μετά απο πτώση που είχε στην πρώτη ειδική, και τραυματισμό στον πόδι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Στην Senior δύο αναβάτες αγωνίστηκαν με τον Καλενδέρη Στράτο να είναι ο νικητής έναντι του Αλεξίου Δημοσθένη.

Στην Hobby ο Ματι Άρης πήρε την νίκη απο τον Καζάκη Απόστολο που ξεκίνησε πολύ καλά αλλά στην τελευταία ειδική τα κατέστεψε όλα μένοντας στην δεύτερη θέση.

Αποτελέσματα:

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.