Το 5ο Trail Ride έγινε στην περιοχή της Ειδυλλίας και μετά το καλοκαιρινό διάλλειμα ήρθε σαν μια ευχάριστη έκπληξη σε όλους! Έτσι, μετά από αρκετούς μήνες «απουσίας» από τα αντίστοιχα χωμάτινα δρώμενα, οι 90 συμμετέχοντες με μοτοσυκλέτες, Quad, Buggies και αυτοκίνητα, το ευχαριστήθηκαν δεόντως, αφού η Κυριακή στις 18 Οκτώβρη μας πρόσφερε μια φανταστική ημέρα!

IMG_1466

Τα 120 χιλιόμετρα της διαδρομής περιείχαν από όλα αλλά κύριο συστατικό ήταν η πέτρα! Δυο μονοπάτια στην αρχή άναψαν τα αίματα για τους πιο θερμόαιμους εντουράδες, ενώ όλα τα δύσκολα ήταν στο πρώτο κομμάτι της διαδρομής, αφήνοντας τα χιλιόμετρα να κυλήσουν απροβλημάτιστα στη συνέχεια.

IMG_1460

Ευχάριστη έκπληξη ήταν οι πολλοί καινούργιοι φίλοι που μπήκαν στο παιχνίδι των Trail Ride, αλλά και οι αρκετές αξιοσημείωτες συμμετοχές για τις οποίες χρήζει ειδική μνεία:

IMG_1585

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στους αναβάτες με τις παλιές μοτοσυκλέτες που δίνουν πνοή και ζωή στα «εργαλεία» τους: Ο Παύλος Μαλινδρέτος συμμετείχε με ένα αερόψυκτο Yamaha DT 250 του ’79, ενώ δεν έλειψαν μοτοσυκλέτες όπως Honda XR 600 με τον Νίκο Καϊπάνο, Suzuki DR 350 με τον Φάνη Τσιώλη, ένα μικρό Aprilia RX 125 με τον Παναγιώτη Καπίδη…

IMG_1788

Καλό «παρεάκι» το Kawasaki Sherpa του Θεόδωρου Βαββά, το Yamaha Serow του Δημήτρη Αγγελόπουλου, το Ηοnda XLR 250 του Χαράλαμπου Σαντζηλιώτη…

IMG_1750

Αλλά και αυτό με τα 5 μικρά δικάβαλα Quad και την Σωσάννα Μπάλεκ στο τιμόνι, που αντιμετώπισαν ομαδικά τα τεχνικά προβλήματα που τους έτυχαν.

IMG_1611

Ο Εφραίμ Αθανασόπουλος πάνω σε ένα 100άρι «παπί» Daytona απέδειξε ότι δεν χρειάζονται «καθαρόαιμα» όταν θες να κάνεις το κέφι σου, όπως και ο Γιώργος Στύλιος με τον Γιώργο Σταμούλη που ολοκλήρωσαν την διαδρομή πάνω σε δυο Vespa 200άρες του ’79, έχοντας απλώς ένα ζευγάρι ειδικά λάστιχα! Σε όλους αυτούς αξίζει ένα μεγάλο «Μπράβο» όχι μόνο γιατί έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στη βόλτα και την παρέα μας, αλλά γιατί απέδειξαν ότι «Όλα γίνονται αν υπάρχει θέληση»!

IMG_1624

Η Πλατεία Γκλιάτη στην Μάνδρα και το ΕΛΙΑ γέμισε ζωή και μοτοσυκλέτες με αποκορύφωμα την ώρα της απονομής όπου βραβεύτηκαν ΚΑΙ οι γυναίκες του Trail Ride, που –όλο και περισσότερες- δείχνουν να το διασκεδάζουν, είτε ως οδηγοί, είτε ως συνοδηγοί! Χαιρόμαστε να τις έχουμε για να ομορφαίνουν την παρέα μας.

IMG_1647

Τα Trail Ride του Off Road Team στηρίζουν η AJP motos, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στo: www.offroadteam.gr

IMG_1911

IMG_1847

IMG_1768

IMG_1856

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.