Οι φίλοι motocross του δήμου Αμφίπολης διοργάνωσαν μια φιλική προπόνηση motocross στην πίστα της Κρηνίδας Σερρών την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Μια πίστα που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στους περισσότερους, καθώς δεν έχει γίνει ποτέ επίσημος αγώνας αλλά με κάποιες προσθήκες στους βοηθητικούς χώρους και με ελάχιστες βελτιώσεις θα μπορούσε να γίνει μια από τις καλύτερες πίστες τις Ελλάδας.

15

Η πίστα είναι περίπου στα 1700 μέτρα αρκετά πλατιά με εξαιρετικό τερέν που σχεδιάστηκε και συντηρείται από ανθρώπους που αγαπούν το motocross σε μια περιοχή που παραχωρήθηκε από τον τοπικό δήμο.

2

Πολλοί αθλητές από τις γύρω περιοχές, αλλά και από την Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη και την Χαλκιδική ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αψηφώντας την ταλαιπωρία που θα είχαν στους δρόμους από τα τυχόν αγροτικά μπλόκα.

11

Ανάμεσα στους αναβάτες που οι περισσότεροι ήταν ερασιτέχνες υπήρχαν και οι Γιάννης και Δημήτρης Τουρατζίδης, ο Δημήτρης Μπαξεβάνης, ο Γιώργος Μανδάνης, ο Βασίλης Πακαρίδης, ο Κυριάκος Κιουτσόκωστας, ο Σωτήρης Παπάς και ο Γιώργος Καριώτης που χάρισαν θεαματικές στιγμές σε όσους φίλους βρέθηκαν το ηλιόλουστο πρωινό στην Κρηνίδα. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό στην πολύ οργανωμένη προσπάθεια των διοργανωτών, σε μια προπόνηση που ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες.

9

Οι φίλοι motocross του δήμου Αμφίπολης, θέλουν να ευχαριστήσουν τον δήμο Αμφίπολης, το ιατρικό προσωπικό που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, όλους τους κριτές, όλους όσους βοήθησαν και φυσικά τους αναβάτες που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

12

Εμείς να ευχηθούμε να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι ώστε η προσπάθεια και ο αγώνας τόσων χρόνων να ολοκληρωθεί και να δημιουργηθεί μια πιστά υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων που θα γίνονται πανελλήνιοι αγώνες.

13

14

10

8

7

6

5

4

3

1

Φωτογραφικό Υλικό:  Parts1  &  Parts2

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.