Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 5η συνάντηση vintage motocross greece στην περιοχή της Πεντέλης.

afisa vitag

Λόγω περιορισμένου χώρου οι κατηγορίες που θα λάβουν μέρος είναι οι vintage, twinshock και evo χρονολογικά έως το 1990. Η κατηγορία super evo θα συμπεριληφθεί στην επόμενη συνάντηση που προγραμματίζουμε να γίνει την άνοιξη.

Σε αυτή τη προσπάθεια που κάνουμε θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς που βρίσκονται δίπλα μας: DK RACING, EMPORIO CARRER, KRD.GR, EXTRA PRODUCTS TASSOULIS, VGR TEAM, DXL GRAPHICS, WHEELS OF FORTUNE, PRINT WAY ΓΑΛΑΙΟΣ, MOTO SHOP ΓΑΡΑΤΣΙΔΗΣ, GLYKOGIANNIS SERVICE MOTO, CHROMET ΓΚΟΓΚΟΠΟΥΛΟΣ, MOTO ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ και φυσικά τον ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.

θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε όλους απο κοντά και να περάσουμε μια γεμάτη vintage ημέρα.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.