Το ENDURO TEAM ΚΑΤΑΚΑΛΗΣ και ο Π.Σ ΚΑΤΑΚΑΛΗΣ διοργανώνει την 5η Φιλική ENDURO Βόλτα ΚΑΤΑΚΑΛΗΣ στις 10 ΜΑΪΟΎ.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 10:30 απο την λίμνη ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ που απ’ έχει 9 χιλιόμετρα απο το χωριό.

Μια όμορφη διαδρομή περίπου 65 ΧΙΛ που περιλαμβάνει τα καλύτερα κομμάτια απο τα 4 προηγούμενα φιλικά και καινούρια κομμάτια με συνεχόμενες εναλλαγές τοπίου, περνώντας φαράγγια, ποτάμια και ατελείωτο δάσος που πιστεύουμε θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες σε συνδυασμό με το μαγευτικό και πανέμορφο τοπίο.

Η συμμετοχή θα είναι 10€ και μετά την λήξη του φιλικού θα δοθούν και τα απαραίτητα αναμνηστικά. 

Ο προαιρετικός ανεφοδιασμός για τα μικρά ρεζερβουάρ θα είναι στο κέντρο του χωριού, και απο το ίδιο σημείο μετά το τέλος της βόλτας θα μπορείτε να πάρετε τα μπετόνια σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6978354507

5o filiko katakalh

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.