scrable,enduro Την κυριακή 17 Νοεμβρίου διεξήχθη ο 5ος και τελευταίος αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scrable Κεντρικής Μακεδονίας στον οικισμό Φιλοθέη από την ΛΕ.ΜΟ.ΘΕ.

 

 

Οι συμμετέχοντες ήταν 27 χωρισμένοι στις τέσσερις κατηγορίες σε μια διαδρομή 3,2 χιλιομέτρων σε επιφάνεια μέτριας σκληρότητας.

Στην S2 που ξεκίνησε πρώτη νικητής ήταν ο Daniel Benov αν και ξεκίνησε τελευταίος, 3 λεπτά πίσω από όλους τους άλλους της κατηγορίας λόγο προβλήματος. Ακόμα και έτσι ο Daniel κατάφερε εκτός από την πρωτιά της κατηγορίας να γράψει και το δεύτερο ταχύτερο χρόνο γενικής στο σύνολο. Δεύτερος ο Παναγιώτης Μπαλάσης που ήταν μπροστά για περισσότερους από τους μισούς γύρους του αγώνα. Τρίτος της κατηγορίας και πρωταθλητής στην S2,  ο σταθερός και συνεπείς Κώστας Σαπαντζής. Το πρωί έλεγε θέλω τερματισμό χωρίς πρόβλημα, το λάστιχο του πίσω τροχού μάλλον είχε διαφορετική άποψη ακόμα και έτσι τερμάτισε.Τέταρτος στον αγώνα και τρίτος στο πρωτάθλημα ο Χατζηδημητρίου Βαγγέλης ,πέμπτος ο Κολοχωρίδης Γιώργος .Ο Ανέστης Τάμπας που πήγε στην φιλοθέη με προσδοκίες και να διεκδήσει όσο το δυνατόν την καλύτερη δυνατή θέση μπορούσε, έμεινε εκτος και δεύτερος στο πρωτάθλημα τις κατηγοριας, πάλι με  πρόβλημα, αυτή τι φορα είχε λάστιχο.

Στην S1 οι Βεροιώτες Θεοδωρίδης και Τσαουσίδης είχαν πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορια. Νικητής και πρωταθλητής ο Θεοδωρίδης Γιώργος που δεν πιέστηκε πουθενά ξεκίνησε πρώτος τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία του αλλά και στην γενική. Ο Τσαουσίδης Κώστας που μετά από μια πολύ κακή εκκίνηση προσπάθησε πολύ και έφτασε μέχρι την δεύτερη θέση είχε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.Τρίτος ο Καλοχωριδης Βασίλης που είχε ένα σταθερό ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος.Τέταρτος 2 δευτερόλεπτα πίσω , ο Δημήτρης Παππας οι χρόνοι των πρώτων γύρων του στέρησαν την τρίτη θέση.Πέμπτος ο Γιώργος Φιλιπου και εκτος ο Δημήτρης Ματσιάτσιος που αν και ξεκίνησε από τους πρώτους δεν κατάφερε να μείνει στα κύπελλα.

Στην senior Καπαγερίδης και Πέτρου είχαν μια πολύ ωραία μονομαχία σε όλο τον αγώνα 2,93 δευτερόλεπτα τους χώριζαν. Νικητής και πρωταθλητής τις κατηγορίας ο Σάββας Καπαγερίδης με 4 νίκες σε τέσσερις συμμετοχές, κινήθηκε γρήγορα με το γνωστό αρχοντικό του στιλ .Δεύτερος Μιχάλης Πέτρου σταθερός όπως μας έχει συνηθίσει σε όλους τους αγώνες προσπάθησε για το κάτι καλύτερο αλλά έχασε στα σημεία.Οι κουμπάροι Κυρτσούδης και Αβδαρμάνης είχαν μάχη για τις τρίτη και τέταρτη θέση με νικητή τον Κυρτσούδη,πέμπτος ο Κακιούσης Βασίλης και έκτος ο Άγγελος Χίνος.

Ο Μανώλης Νανάκος ήταν η μόνη συμμετοχή στην expert.

 

Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στον θεσμό και ελπίζουμε το πρωτάθλημα του 2014 να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον.

Φωτογραφικό Υλικό.Eδώ  &  Εδώ  &  Εδώ

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.