Με τους καλύτερους οιωνούς σε ένα γνώριμο χώρο που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς αρκετούς επίσημους αγώνες πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αγώνα του Περιφερικού πρωταθλήματος scramble Κεντρικής Μακεδονίας στο Δήμο Βισαλτίας από το ΜΟΘ. Σε μια διαδρομή με εναλλαγές στο τερέν με κλειστά και ανοιχτά κομμάτια οι 37 συμμετέχοντες έδωσαν σκληρές μάχες. Η σχεδίαση ήταν προσεγμένη και έξυπνη από τον Ηλίας Αδαμίδη που την επιμελήθηκε αλλά οι αρκετά υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών με την έλλειψη βροχόπτωσης ήταν αναμενόμενο ότι στους πρώτους γύρους θα έφερναν αρκετή σκόνη. Σε έναν αγώνα που κύλησαν όλα ομαλά υπήρχαν στο τέλος κάποια παράπονα για κάποιους αναβάτες που έκλεβαν κατά την διαδρομή.

12042835_10205069666717785_3270908854234981423_n

Ταχύτερος όλων και νικητής της κατηγορίας expert ήταν ο Δημήτρης Μπαξεβάνης.

Στην κατηγορία S1 στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Κώστας Ορφανίδης με τον ταχύτερο χρόνο αφήνοντας τον Θοδωρή Γλυκογίαννη στην δεύτερη θέση που πραγματοποίησε έναν καλό αγώνα. Στην 3η θέση τερμάτισε ο έμπειρος Παύλος Ψαρράς. Tην εξάδα συμπλήρωσαν οι Παναγιώτης Παπαδόπουλος Χάρης Σαριγιάννης και Χρήστος Περιβόλης. Στην Τελική κατάταξη του πρωταθλήματος, πρώτος είναι ο Ιωαννίδης Λάζαρος που επέλεξε να μην συμμετάσχει στον αγώνα όπως και ο Κώστας Τζιάτζιος που είναι στην δεύτερη θέση. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Ορφανίδης Κωνσταντίνος, την τέταρτη ο Σαριγιάννης Θεοχάρης, την πέμπτη ο Περιβόλης Χρήστος και την έκτη ο Γκλάβας Λευτέρης.

Σκληρές μάχες και εναλλαγές στην πρωτοπορία στην κατηγορία S2 μετάξι των «Κοτσώνα» Τομπάζη και του «John Poll» Τάμπα. Τελικός νικητής ο Κώστας Τομπάζης που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ανέστη Τάμπα στον προτελευταίο γύρο παίρνοντας μια δύσκολη νίκη για μόλις 2 δευτερόλεπτα. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Κώστας Βραχνός σταθερός στις πολύ καλές επιδώσεις μπροστά από τους Ήλια Κωσταντινούδη, Αντώνη Μελετιάδη και Μιχάλη Πέτρου έκλεισαν την εξάδα. Στην Τελική γενική κατάταξη του πρωταθλήματος, πρώτος ειναι ο Σαπατζης Κωνσταντίνος που δεν συμμετείχε στον αγώνα λόγο τραυματισμού, δεύτερος είναι ο Βραχνός Κωνσταντίνος, τρίτος ο Τομπάζης Κωνσταντίνος, και οι Τάμπας Ανέστης, Πέτρου Μιχάλης και Χατζηδημητρίου Ευάγγελος στην τέταρτη, πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Sexpert οι δύο Καβαλιώτες Μπαξεβάνης και Πακαταρίδης ξεκίνησαν πολύ δυνατά με τον Δημήτρη Μπαξεβάνη να είναι ταχύτερο ανοίγοντας αργά αλλά σταθερά την διαφορά τους. Στην 3η θέση τερμάτισε ο Σωτήρης Παπάς στον τελευταίο του αγώνα με το αγαπημένο του SUZUKI. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Χρήστος Κυρτσούδης, Αλκιβιάδης Μπλιός και Στάθης Φυσέκης.

Στην κατηγορία SENIOR ο τοπικός Γιώργος Χάλαρης επικράτησε στα σημεία του Άγγελου Χίνου αφήνοντας τρίτο τον νικητή των προηγούμενων δυο αγώνων Μιχάλη Πέτρο. Πίσω τους τερμάτισαν οι Θανάσης Παπανικολάου, Βασίλης Κουλουμτούρης και Δημήτρης Πανταζής. Στην Τελική κατάταξη του πρωταθλήματος ο Μιχάλης Πέτρος είναι πρώτος με δεύτερο τον Άγγελο Χίνο και τρίτο τον Κουλουμτούρη Βασίλη. Τέταρτος, πέμπτος και έκτος αντίστοιχα είναι οι Παπανικολάου Σάκης, Χάλαρης Γεώργιος και Βασιλάκης Θεόδωρος.

Αποτελέσματα Εδώ.

Τελική Βαθμολογία Πρωταθλήματος Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.