Ο 4ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2014 στην Κοζάνη αν και είχε λίγες συμμετοχές τα είχε όλα, πολύ θέαμα, έντονες μάχες, αρκετούς θεατές, άρτια και προσεγμένη διοργάνωση από τον ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ. Ο Παναγιώτης Κουζής στην ΜΧ1 με δυο νίκες ακόμα έκανε το 7/8 στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Τουρατζίδης επέστρεψε στην κορυφή της ΜΧ2.  Ο περσινός πρωταθλητής της ΟΡΕΝ Σταμάτης Δημολιάνης σημείωσε την πρώτη φετινή νίκη ενώ στα Quad ο Γιώργος Καπέλης επικράτησε για ακόμα μια φορά.

ΜΧ1:  Ο Παναγιώτης Κουζής μετά την άτυχη στιγμή της Μεγαλόπολης επέστρεψε στην νίκες, στο πρώτο σκέλος έδωσε μάχη με τον Δημήτρη Kοντολέτα που ξεκίνησε πρώτος, στον 8ο γύρο ο Κουζής πέρασε μπροστά και έκανε μια μικρή διάφορα που την διατήρησε μέχρι το τέλος. Πίσω τους σε όλο τον αγώνα ο Σκοπιανός Cristian Iliovski. Στο δεύτερο σκέλος ο Κουζής ήταν o απόλυτος κυρίαρχος με τους Ιliovski και Κοντολέτα να δίνουν μάχη, τελικός νικητής στον αγώνα της δεύτερης θέσης και στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ο Ιliovski με τρίτο τον Κοντολέτα. Πισω τους ο Γιώργος Ηλιόπουλος με τον Νίκο Λυρίου είχαν μια έντονη μάχη και στα δυο σκέλη με νικητή στα σημεία τον έμπειρο Ηλιόπουλο. Ο χαμογελαστός Ροδίτης Νίκος Λυρίου που φέτος δεν ακολουθεί το πρωτάθλημα έμεινε πέμπτος δείχνοντας για ακόμα μια φορά πτυχές του μεγάλου του ταλέντου. Έκτος ο τραυματίας Δημήτρης Βαγγελάκος που επικράτησε του τοπικού Χρήστου Λουμπουτσκού που δεν κατάφερε να μπει στην εξαδα. Περαστικά και γρήγορη επάνοδο να ευχηθούμε στον άτυχος της κατηγορίας Δημήτρη Μπαξεβάνη που σίγουρα δεν έφυγε από την Κοζάνη με της καλύτερες αναμνήσεις στον πρώτο σκέλος εγκατέλειψε από σπασμένη αλυσίδα και στο δεύτερο ύστερα από άσχημη πτώση εγκατέλειψε με σπασμένο πόδι .

10417107_658959060849636_364637104_n

Παναγιώτης Κουζής – Νικητής ΜΧ1

MX2:   Ο Γιάννης Τουρατζίδης κινήθηκε γρήγορα και έξυπνα αποφεύγοντας τα λάθη και στα δυο σκέλη και πήρε δυο πολύτιμες νίκες για την συνέχεια του πρωταθλήματος. O Γιώργος Αρβανίτης οδήγησε για άλλη μια φορά με το γνωστό του λυσσαλέο ρυθμό αλλά η έλλειψη καθαρής σκέψης τον ανάγκασε σε λάθη που του κόστισαν στο πρώτο σκέλος. Στο δεύτερο στάθηκε άτυχος καθώς εγκατέλειψε από μηχανικό πρόβλημα. Στον πρώτο σκέλος ο Αρβανίτης έστριψε πρώτος και οδήγησε τον αγώνα στους πρώτους γύρους μέχρι την πτώση στον τέταρτο γύρο εκεί είδε τους, Τουρατζίδη, Κρητικό και Παπίλα να τον προσπερνούν. Ο Τουρατζίδης έφυγε μπροστά και έκανε διαφορά ο Αρβανίτης πέρασε τους, Κρητικό και Παπίλα αλλά δεν μπόρεσε να τον απειλήσει. Τρίτος ήταν ο Μανώλης Κρητικός που επικράτησε στην μάχη του με τον Παναγιώτη Παπίλα την εξάδα έκλεισαν οι, Γιάννης Μόσιος και Αλέξανδρος Γεωργαντάς. Στον δεύτερο σκέλος ο Τουρατζίδης έχοντας καλή ψυχολογία έφυγε πρώτος με τους Αρβανίτη Κρητικό και Παπίλα να έχουν προβλήματα πίσω του λόγο της κακής εκκίνησης τους. Ο Αρβανίτης γρήγορα βρέθηκε δεύτερος και ήταν αποφασισμένος να κυνηγήσει τον Τουρατζίδη και την νίκη άλλα ένα μηχανικό πρόβλημα τον υποχρέωσε σε εγκατάλειψη. Ο Παναγιώτης Παπίλας με τον Μανώλη Κρητικό μαχόταν για την δεύτερη θέση και το δεύτερο σκαλί του βάθρου καθώς ο Τουρατζίδη είχε διάφορα ασφαλείας και έλεγχε τον αγώνα. Τελικά δεύτερος ο Παπίλας με τρίτο τον Κρητικό, πίσω τους ο Γιάννης Μόσιος και Αλέξανδρος Γεωργαντάς είχαν την δικιά τους μάχη με νικητή τον Βολιώτη και πέμπτο τον Γεωργαντά, Την εξάδα στο δεύτερο σκέλος έκλεισε ο Ανέστης Ράδος με ακόμα μια εξαιρετική του εμφάνιση. Έκτος στον συνολικά ήταν ο Γιώργος Αρβανίτης με τους βαθμούς της δεύτερης θέσεις του πρώτου σκέλους.

10425609_658959170849625_1384159374_n

Γιάννης Τουρατζίδης – Νικητής ΜΧ2

ΜΧ2Τ:   Στo κύπελλο με τα δίχρονα της ΜΧ2 ο Φραγκίσκος Ζούνης πρόσθεσε άλλες δυο νίκες έχοντας το απόλυτο φέτος στην κατηγορία, δεύτερο ο συνήθεις ύποπτος Γιώργο Ευμορφιάδη με μια δεύτερη και μια τρίτη θέση και τρίτος ο επανεμφανιζόμενο Καβαλιώτη Νίκος Δερμερδεσλής με το ίδιο αποτέλεσμα.

10446395_658959130849629_60744482_n

Φραγκίσκος Ζούνης – Νικητής ΜΧ2Τ

ΟΡΕΝ:  Για πρώτη φορά φέτος στο ψιλότερο σκαλί ο περσινός πρωταθλητής Σταμάτης Δημολιάνης που προηγείται στην προσωρινή βαθμολόγια. Ο Δημολιάνης με τον Λυρίου ισοβάθμησαν με μια πρώτη και μια δεύτερη άλλα η μάχη για την πρώτη θέση κρίθηκε στο δεύτερο σκέλος με την πτώση του Σταμάτη Λυρίου που έχασε πολύτιμο χρόνο.  Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Νίκος Κριμπούνης κερδίζοντας και στα δύο σκέλη τον τέταρτο Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο. Πέμπτος ο Φίλιππος Γιακουμάκης που έχασε πολύτιμες θέσεις μετά την πτώση του στο δεύτερο σκέλος, στο πρώτο σκέλος ήταν τρίτος. Την εξάδα της κατηγορίας συμπλήρωσε ο Γιώργος Τηλιόπουλος.

10439702_658959187516290_1538525207_n

Σταμάτης Δημολιάνης – Νικητής ΜxOpen

MX Quad:  Ο Γιώργος Καπέλης πήγε στην Κοζάνη με μόλις έναν βαθμό διάφορα από Σπύρο Μπιρλή, οδήγησε θεαματικά και πήρε δυο καθαρές νίκες. Στην δεύτερη θέση ο Μπιρλής με δυο δεύτερες, πίσω του ο πεισματάρης Χαρίλαος Μαυρίδης που στο δεύτερο σκέλος έκανε υπερπροσπάθεια με λαβωμένη την ανάρτηση του SQUAD του. Την εξάδα συμπλήρωσαν ο Απόστολος Τριανταφύλλος με πέμπτο τον Κωσταντινο Ντούζο και έκτο τον Ζαχαρία Χριστόπουλο.

10446394_658961604182715_1296419028_n

Γιώργος Καπέλης – Νικητής ΜΧ Quad

Αποτελέσματα Εδω.

Φωτογραφικό Υλικο: mx1    mx2   mx2  open & quad

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.