Με σύμμαχο τον καιρό και ιδανικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε ο τέταρτος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro στην πόλη των Mεγάρων.

Η έξυπνη σχεδίαση, η καλή χάραξη της διαδρομής και οι εναλλαγές σε τερέν ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα. Οι δυο ειδικές μπορεί να ήταν γνώριμες από τα προηγούμενα χρόνια αλλά είχαν διαφοροποιήσεις και σίγουρα θεωρήθηκαν τίμιες για να κρίνουν την έκβαση του αγώνα. Τα σχόλια ιδιαίτερα κολακευτικά από όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια και τον κόπο των μελών της ΛΕ.Μ.Μ.

Στα αγωνιστικά ο ΖΩΡΑΣ συνέχισε με νίκη το πρωτάθλημα και βρίσκετε απειλητικά πίσω από τον ΚΑΚΟΛΥΡΗ στο κυνήγι του τίτλου στην EnduroGP με την διαφορά τους να βρίσκεται στους 3 βαθμούς. Κάλο το ξεκίνημα του ΖΩΡΑ στον αγώνα δημιουργώντας άγχος στον ΚΑΚΟΛΥΡΗ. Η πίεση έφερε μία πτώση για τον ΚΑΚΟΛΥΡΗ χάνοντας τις ελπίδες για την νίκη, καθώς ο ΖΩΡΑΣ ήταν αποφασισμένος οδηγώντας με μαεστρία χωρίς λάθος από την αρχή μέχρι το τέλος. Παρά την προσπάθεια του να καλύψει τον χαμένο χρόνο ο ΚΑΚΟΛΥΡΗ δεν κατάφερε να απειλήσει τον ΖΩΡΑ τερματίζοντας δεύτερος. Υπόθεση Γρεβενών και αγωνία μέχρι την τελευταία ειδική για την τρίτη θέση, με τον νεαρό ΖΕΡΒΑ να συνεχίζει τις πολύ καλές του παρουσίες και να είναι οριακά ταχύτερος από τον πολυπρωταθλητή ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ με την διαφορά τους να είναι στα 263 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Οι ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΑΣ και ΤΡΙΓΚΑΣ είχαν μία πολύ όμορφη μονομαχία με τους τρεις αναβάτες να εναλλάσσονται σε θέσεις. Τελικά ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΙΜΩΝ πάρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον τραυματισμό του κατάφερε να είναι ταχύτερος από τους δυο πρώην teammate. Στην έκτη θέση τερμάτισε ο ΚΟΙΝΩΝΑΣ με τον ΤΡΙΓΚΑ ΓΙΑΝΝΗ να μένει έβδομος. Μέσα στους πρωταγωνιστές έχοντας ελπίδες μέχρι και για την τρίτη θέση ήταν και ο ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, αλλά ο ενθουσιασμός του τον υποχρέωσε σε δυο λάθη ρίχνοντας τον στην ογδόη θέση της γενικής. Εκτός όμως από τους Έλληνες αναβάτες είχαμε την παρουσία των ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ και ΠΑΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από την Κύπρο και του Βρετανού ATWILL PHILIP.

Έχοντας το απολυτό σε χρόνους ο ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ συνέχισε με ακόμη μία νίκη στην Ε1. Η διαφορά του με τους υπόλοιπους στην έως τώρα κατάταξη σίγουρα τον κάνει το απολυτό φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου καθώς βρίσκετε 32 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΑΝΩΛΙΔΗ. Μόνη απειλή για το απόλυτο του ΚΑΚΟΛΥΡΗ στην κατηγορία ίσως είναι η ανεβασμένη απόδοση στους τελευταίους αγώνες του ΒΑΡΣΑΜΗ. Εξαιρετικό ξεκίνημα για τον ΒΑΡΣΑΜΗ ΔΗΜΗΤΡΗ που βρισκόταν πολύ κοντά στους χρόνους του ΚΑΚΟΛΥΡΗ στις πρώτες τρεις ειδικές. Στις επόμενες δυο γκρέμισε ότι με κόπο είχε χτίσει και ξαφνικά είδε τον ΜΑΝΩΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ να είναι απειλητικός για τη δεύτερη θέση. Τελικά στις επόμενες δυο κατάφερε να είναι ταχύτερος και να τερματίζει δεύτερος. Σταθερή η παρουσία του ΜΑΝΩΛΙΔΗ χωρίς ρίσκο, κινήθηκε ταχύτατα και μόλις είδε τον ΒΑΡΣΑΜΗ να ξεκινάει τα λάθη πίεσε αλλά δεν κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση. Ο ΠΑΝΕΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ παρά το μέτριο ξεκίνημα του στον αγώνα ανέβασε ρυθμούς και ήταν κοντά στις επόμενες ειδικές στους χρόνους του ΜΑΝΩΛΙΔΗ τερματίζοντας τέταρτος. Μία ωραία μάχη είχαν οι ΜΠΙΛΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ και ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ για την πέμπτη θέση. Γρήγορος ρυθμός και από τους δυο, θεαματικά περάσματα με την ένταση του αγώνα να τους υποχρεώνει σε λάθη. Από ένα λάθος μέτρησαν οι δυο αναβάτες με τον ΜΠΙΛΛΗ να είναι τελικά ταχύτερος κατά δέκα δευτερόλεπτα και τον Κερκυραίο να μένει στην έκτη θέση. Λίγο πίσω τους τερμάτισε ο ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα στην πρώτη ειδική.

Αναγνωριστικά χωρίς να θέλει κάποιος λάθος ξεκίνησε ο ΖΩΡΑΣ ΑΛΕΞHΣ στην πρώτη ειδική δίνοντας την ευκαιρία στον νεαρό ΖΕΡΒΑ ΝΙΚΟΛΑΟ να ξεκινήσει την ήμερα με πρώτο χρόνο στην Ε2. Στην συνεχεία ο ρυθμός του ΖΩΡΑ ήταν καταιγιστικός χωρίς να αφήνει κανένα σημείο αμφισβήτησης. Ακόμα μία νίκη έχοντας το απόλυτο στην κατηγορία. Μία μεστή και ώριμη παρουσία για τον ιδιαίτερα ταλαντούχο ΖΕΡΒΑ που από ένας ρυθμιστής στην γενική του πανελλήνιου δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες σύντομα να πρωταγωνιστήσει αν βρει σταθερότητα στην απόδοση του. Οι ΚΟΙΝΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΧΑΣΑΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έδειξαν να εγκλιματίζονται πιο γρήγορα στις συνθήκες του αγώνα αφήνοντας αρχικά πίσω τους τον ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΙΜΩΝ. Στα μέσα του δεύτερου γύρου ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ανέβασε ρυθμό περνώντας αρχικά μπροστά από τον ΧΑΣΑΠΗ και στην τελευταία ειδική πέρασε μπροστά και από τον ΚΟΙΝΩΝΑ. Μικροπροβλήματα αντιμετώπισε ο ΚΟΙΝΩΝΑΣ στην ειδική Enduro που του στέρησαν την παρουσία του στο βάθρο. Ο ΧΑΣΑΠΗΣ είχε το καλύτερο ξεκίνημα από τους τρεις αναβάτες αλλά στην συνέχεια δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό τους μένοντας στην πέμπτη θέση. Σταθερή άξια σε μία γεμάτη κατηγορία ο ΠΙΣΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ κινείτε γρήγορα σε όλες τις συνθήκες αποφεύγοντας τις κακοτοπιές, έχοντας ακόμη μία παρουσία στην πρώτη εξάδα.

Ακόμα μία πρωτιά στο πλούσιο βιογραφικό του πρόσθεσε ο ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ κατακτώντας την νίκη στην Ε3, ισοβαθμώντας ποια στην πρώτη θέση με τον ΤΡΙΓΚΑ ΓΙΑΝΝΗ. Ο Γρεβενιώτης ξεκίνησε καλά τον αγώνα έχοντας σαν σκοπό την νίκη στην κατηγορία, δημιουργώντας μία διαφορά ασφαλείας από τους ΤΡΙΓΚΑ και ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ. Στις τελευταίες δυο ειδικές βλέποντας ότι ο ΖΕΡΒΑΣ ήταν κοντά του προσπάθησε να ανέβει στην τρίτη θέση της γενικής, αλλά ο νεαρός ήταν οριακά ταχύτερος στο σύνολο. Ο ΤΡΙΓΚΑΣ στις πρώτες τρεις ειδικές είδε την διαφορά να ανοίγει και να χάνει τις ελπίδες του για την νίκη. Στην συνέχεια κινήθηκε συνετά χωρίς υπερβολές τερματίζοντας δεύτερος. Ο ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ξεκινώντας μέτρια τον αγώνα προσπάθησε στο τέλος να απειλήσει τον ΤΡΙΓΚΑ αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει την διαφορά τους στα έντεκα δευτερόλεπτα. Πίσω τους οι ΚΑΡΠΕΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ και ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είχαν ακόμα μία δυνατή μάχη. Ο ΚΑΡΠΕΛΗΣ ήταν ελαφρός ταχύτερος στις πρώτες ειδικές χτίζοντας μία διάφορα που έδειχνε ότι θα του εξασφάλιζε την τέταρτη θέση. Στην τελευταία ειδική μία πτώση τον υποχρέωσε να χάσει πολύτιμο χρόνο και να είναι τελικά πέμπτος πίσω από τον ΣΕΒΑΣΤΑΚΗ. Στην έκτη θέση τερμάτισε ο Κύπριος ΠΑΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Υπόθεση αδερφών ΔΗΜΗΤΡΗ και ΖΑΦΕΙΡΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ήταν οι πρώτες δυο θέσεις στην κατηγορία ΕΝ. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ έχοντας τον καλύτερο χρόνο στις πέντε από τις εφτά ειδικές κατέκτησε την νίκη απειλούμενους από τον αδερφό του ΖΑΦΕΙΡΗ που ήταν κοντά του σε χρόνους. Στα Μέγαρα ο ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ δεν κατάφερε να επαναλάβει τις καλές του παρουσίες αντιμετωπίζοντας προβλήματα μένοντας στην τρίτη θέση.

Απόλυτη η παρουσία του ΓΚΑΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ δείχνοντας για ακόμα μία φορά τον δρόμο σε νεότερους στην γενική. Δυνατός ο ρυθμός του σε όλη την ημέρα πήρε την νίκη στην ΕS ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση της προσωρινής κατάταξης. Μπορεί η δική του μοτοσυκλέτα να μην βρέθηκε άλλα ο ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ήταν και πάλι παρόν. Με SUZUKI RMZ 250 αγωνιστικέ στα Μέγαρα κατακτώντας την δεύτερη θέση αποδεικνύοντας την αγάπη του στο χώρο και τις δυνατότητές του. Ενδοοικογενειακή μάχη ΚΤΜ η τρίτη θέση στην κατηγορία. Ο ΜΙΜΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ εκμεταλλευόμενος το καλό του ξεκίνημα τερμάτισε τελικά τρίτος αφήνοντας τέταρτο τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ. Ακόμα μία καλή παρουσία για τον ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΙΣΣΑΙΟ που τερμάτισε πέμπτος μπροστά από τον ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ που επέστρεψε μετά την απουσία του στον προηγούμενο αγώνα.  Άτυχος ο ΚΟΛΙΓΛΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στα μέσα του τρίτου γύρου.

Επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος στις 5 Μάιου στο Άργος.

Αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.